Graduating to Working Life (1 cr)
Code: YYYY01416-3018
General information
Enrollment
02.01.2019 - 14.01.2019
Timing
11.03.2019 - 28.04.2019
Number of ECTS credits allocated
1 op
Mode of delivery
Contact teaching
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
- English
Degree programmes
- Degree Programme in International Business
Teachers
- Hugh Clack
Teacher in charge
Hugh Clack
Groups
-
IB16S1
-
IB16S2
Objective
opiskelija tunnistaa oman ammatilliseen perusosaamiseen liittyvät tiedot ja taidotopiskelija on valmis osoittamaan ammattialaansa liittyvää perehtyneisyyttä ja innovatiivisuutta osoittavia taitojaopiskelija luottaa opintojensa aikana saavuttamaansa kykyyn vastata työelämän osaamistarpeisiinopiskelija osaa arvioida ja jatkuvasti kehittää osaamistaan työelämän vaatimusten mukaisestiopiskelija tuntee erilaisia oman alan jatko-opiskelumahdollisuuksiaopiskelija tuntee oman alan ammattijärjestötoiminnanopiskelija kiinnostuu jatkamaan ammatillista yhteistyötä oppilaitoksen ja opiskelijayhteisönsä kanssa alumni-toiminnan merkeissä
Content
after completing the course the studentrecognizes the skills related to his/her professional basic competencesdemonstrates skills related to his/her field that show innovativeness and expertisetrusts in his/her abilities to correspond with the needs and competence requirements of working lifeassesses and continuously develops his/her competences according to the requirements of working lifeknows what the trade unions in his/her field doknows where and how he/she could continue studies after graduationis interested in continuing cooperation with Kyuas and his/her student community by joining the Kyuas alumni
Teaching methods
Scheduled track:
Independent and group working activities, visiting speakers
Exam schedules
No exam
Assessment criteria, approved/failed
You can
a) use professional tools expertly in different situations
b) can work as a team member for expert tasks in the workplace as well as to note and describe the professional problems
e) can apply critical thinking of ethical principles
Evaluation scale
Approved/Failed