Future challenges in hospitality services (5 op)
Toteutuksen tunnus: MR00CV64-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
15.08.2020 - 04.09.2020
Ajoitus
05.10.2020 - 31.12.2020
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 30
Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettaja
- Riitta Tuikkanen
- Opettaja MRNY
- Sirpa Sahinjoki
Vastuuopettaja
Riitta Tuikkanen
Ryhmät
-
MRMI20SYMatkailu- ja palveluliiketoiminta, ylempi
Tavoitteet
Osaat hankkia, käsitellä, tuottaa ja arvioida kriittisesti monialaista ennakointitietoa matkailu- ja ravitsemisalan kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksista
Osaat hyödyntää ennakointia ja innovaatio-osaamista elämys- ja palveluliiketoiminnan vaativien ongelmien ratkaisemisessa
Osaat arvioida ja perustella ennakoinnin ja innovaatioiden merkitystä matkailu- ja ravitsemisalan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategisessa päätöksenteossa
Sisältö
Kuinka hankit, käsittelet, tuotat ja arvioit kriittisesti monialaista ennakointitietoa matkailu- ja ravitsemisalan kuluttajakäyttäytymisen ja toimintaympäristön muutoksista?
Miten hyödynnät ennakointia ja innovaatio-osaamista elämys- ja palveluliiketoiminnan kehittämisessä?
Mikä on ennakoinnin ja innovaatioiden merkitys matkailu- ja ravitsemisalan johtamisessa ja kehittämisessä sekä strategisessa päätöksenteossa?
Opiskelumateriaali
Ilmoitetaan opintojen alussa
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso käynnistyy ennakkotehtävällä 5.10. Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 29.-30.10. ja 27.11. Opintojakson lähipäivät 29.-30.10. on integroitu Xamkin TKI-toimijoiden järjestämään Matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisseminaariin.
Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävät 80 h.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos esim. työskentelet restonomin ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa.
Työhön integroitu oppimisväylä:
Voit sopia opintojakson nopeutetusta suoritustavasta opettajan kanssa.
Opiskelijan työmäärä
Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävät 80 h.
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 29.-30.10. ja 27.11. Mikkeli kampuksella.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Oppimistehtävät jotka arvioidaan 1-5