Family and inheritance law (5cr)
Code: LT00AB24-3012
General information
- Enrollment
- 04.11.2024 - 17.11.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 13.01.2025 - 31.05.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Business
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 50
- Degree programmes
- Degree Programme in Business Management
- Teachers
- Mirka Loponen
- Teacher in charge
- Mirka Loponen
- Groups
- 
                        LTKV23SP1Business, full-time studies
- Course
- LT00AB24
Realization has 8 reservations. Total duration of reservations is 38 h 45 min.
| Time | Topic | Location | 
|---|---|---|
| Tue 28.01.2025  time 09:00 - 14:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | 243
                                    DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus | 
| Mon 03.02.2025  time 10:00 - 15:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | 243
                                    DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus | 
| Tue 11.02.2025  time 09:00 - 14:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | 249
                                    Teorialuokka (32+1), päärakennus | 
| Tue 18.02.2025  time 10:15 - 14:00 (3 h 45 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | 243
                                    DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus | 
| Tue 04.03.2025  time 09:00 - 14:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | 243
                                    DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus | 
| Fri 14.03.2025  time 10:00 - 15:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | Teams Perhe-ja jäämistö | 
| Fri 14.03.2025  time 10:00 - 15:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | Teams Perhe-ja jäämistö osaaminen | 
| Mon 24.03.2025  time 10:00 - 15:00 (5 h 0 min) | Perhe- ja jäämistöoikeus LT00AB24-3012 | 243
                                    DataLAB/Byod-luokka (24+1), päärakennus | 
        Changes to reservations may be possible.
        
                            Evaluation
Students can
a. use professional vocabulary systematically. 
b. look for information in the key information sources of the field. 
c. identify interrelated tasks 
d. work together with customers, users and target groups.
                    
