Siirry suoraan sisältöön

Palvelujen tuottaminen ja johtaminen, päivätoteutus: R6413SN

Opetussuunitelman tunnus: R6413SN

Tutkintonimike
restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2013
Opetuskieli
suomi

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2013-2014 2014-2015 2015-2016 2016-2017 Syksy 2013 Kevät 2014 Syksy 2014 Kevät 2015 Syksy 2015 Kevät 2016 Syksy 2016 1. / 2013 2. / 2013 3. / 2014 4. / 2014 5. / 2014 1. / 2014 2. / 2014 3. / 2015 4. / 2015 5. / 2015 1. / 2015 2. / 2015 3. / 2016 4. / 2016 5. / 2016 1. / 2016
R6413SN-1000
Opinnot

(Valitaan kaikki )

45
R6413SN-1001
Työelämävalmiudet

(Valitaan kaikki )

15
A00A049 Ammatillinen kasvu 5
R64A300 Viestintätaidot ja tietotekniset valmiudet 5
R64A304 Turvallisuuden hallinta 5
R6413SN-1002
Alan toimintaympäristöosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A302 Marata-alan toimintaympäristö 5
R64A303 Asiakas palvelujen toimintaympäristössä 5
R64A301 Palveluosaaminen 5
R6413SN-1003
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A305 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 5
Y26300002 Projektiosaaminen 5
R64AE10 Palvelualan englanti 5
R6413SN-1004
PAKOLLISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

80
R6413SN-1005
Palvelutuotannon perusteet

(Valitaan kaikki )

15
R64B300 Elintarvikkeet ja elintarvikelainsäädäntö 5
R64B301 Elintarvikehygienia ja puhtaanapito 5
R64B302 Juomat ja lainsäädäntö 5
R6413SN-1006
Ravitsemispalvelujen tuottaminen

(Valitaan kaikki )

20
R64B303 Ammattimainen ruokatuotanto 5
R64B304 Ravitsemus ja erityisruokavaliot 5
R64B305 Palveluyrityksen laiteteknologia 5
R64B038 Equipment Technology in Service Industries 5
R6413SN-1007
Asiakkuuksien hallinta

(Valitaan kaikki )

15
R64C201 Markkinointiviestintä 5
R64C202 Myynti ja asiakkuuksien hallinta 5
R64B311 Markkinoinnin perusteet 5
R6413SN-1008
Liiketoimintaosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B309 Laskentatoimen perusteet 5
R64B310 Kustannus- ja kannattavuuslaskenta 5
R64B308 Osto- ja hankintatoimi 5
R6413SN-1009
Esimiesosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B312 Palveluyrityksen johtaminen 5
R64B313 Henkilöstöjohtaminen 5
R64BR10 Palvelualan ruotsi 5
R6413SN-1010
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

90
R6413SN-1011
Innovatiiviset ruokapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
R64C203 Ruokapalvelut ideasta tuotteeksi 5
R64C204 Gastronomia 5
R64C205 Harmony of Food and Beverages 5
R6413SN-1012
Prosessien johtaminen puhtaus- ja tilapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64C206 Tilapalvelut ja -suunnittelu 5
R64C207 Puhtauspalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64C208 Puhtauspalvelujen johtaminen ja laatu 5
R6413SN-1013
Prosessien johtaminen ruoka- ja ravintolapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64B306 Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64B307 Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu 5
R64C200 Customer-orientated Nutrition 5
R6413SN-1014
Innovaatio- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

0
R6413SN-1015
Venäjä-osaaminen

(Valitaan kaikki )

15
A00C100 Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin 5
A00C101 Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä 5
A00C102 Oman ammattialan Venäjä-projekti 5
R6413SN-1016
Matkailupolku

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
R6413SN-1017
Projektiopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
R6413SN-1018
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan kaikki )

14
R64D031 Ruokatuotannon perusteet 5
J00DE11 Englannin tehovalmennus 3
J00DR11 Ruotsin tehovalmennus 3
S00Y032 Ensiapu 1 & 2 3
R6413SN-1019
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
R64E100 Harjoittelu 1 5
R64E101 Harjoittelu 2 10
R64E102 Harjoittelu 3 15
R6413SN-1020
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

0
Yhteensä 210 69.7 77.7 61.7 0 31.7 38 38 39.7 30 31.7 0 30.8 0.8 12.9 12.9 12.9 38 0 13.4 13.4 13.4 30 0 10.7 10.7 10.7 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
R6413SN-1000
Opinnot

(Valitaan kaikki )

45
R6413SN-1001
Työelämävalmiudet

(Valitaan kaikki )

15
A00A049 Ammatillinen kasvu 5
R64A300 Viestintätaidot ja tietotekniset valmiudet 5
R64A304 Turvallisuuden hallinta 5
R6413SN-1002
Alan toimintaympäristöosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A302 Marata-alan toimintaympäristö 5
R64A303 Asiakas palvelujen toimintaympäristössä 5
R64A301 Palveluosaaminen 5
R6413SN-1003
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A305 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 5
Y26300002 Projektiosaaminen 5
R64AE10 Palvelualan englanti 5
R6413SN-1004
PAKOLLISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

80
R6413SN-1005
Palvelutuotannon perusteet

(Valitaan kaikki )

15
R64B300 Elintarvikkeet ja elintarvikelainsäädäntö 5
R64B301 Elintarvikehygienia ja puhtaanapito 5
R64B302 Juomat ja lainsäädäntö 5
R6413SN-1006
Ravitsemispalvelujen tuottaminen

(Valitaan kaikki )

20
R64B303 Ammattimainen ruokatuotanto 5
R64B304 Ravitsemus ja erityisruokavaliot 5
R64B305 Palveluyrityksen laiteteknologia 5
R64B038 Equipment Technology in Service Industries 5
R6413SN-1007
Asiakkuuksien hallinta

(Valitaan kaikki )

15
R64C201 Markkinointiviestintä 5
R64C202 Myynti ja asiakkuuksien hallinta 5
R64B311 Markkinoinnin perusteet 5
R6413SN-1008
Liiketoimintaosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B309 Laskentatoimen perusteet 5
R64B310 Kustannus- ja kannattavuuslaskenta 5
R64B308 Osto- ja hankintatoimi 5
R6413SN-1009
Esimiesosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B312 Palveluyrityksen johtaminen 5
R64B313 Henkilöstöjohtaminen 5
R64BR10 Palvelualan ruotsi 5
R6413SN-1010
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

90
R6413SN-1011
Innovatiiviset ruokapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
R64C203 Ruokapalvelut ideasta tuotteeksi 5
R64C204 Gastronomia 5
R64C205 Harmony of Food and Beverages 5
R6413SN-1012
Prosessien johtaminen puhtaus- ja tilapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64C206 Tilapalvelut ja -suunnittelu 5
R64C207 Puhtauspalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64C208 Puhtauspalvelujen johtaminen ja laatu 5
R6413SN-1013
Prosessien johtaminen ruoka- ja ravintolapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64B306 Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64B307 Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu 5
R64C200 Customer-orientated Nutrition 5
R6413SN-1014
Innovaatio- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

0
R6413SN-1015
Venäjä-osaaminen

(Valitaan kaikki )

15
A00C100 Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin 5
A00C101 Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä 5
A00C102 Oman ammattialan Venäjä-projekti 5
R6413SN-1016
Matkailupolku

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
R6413SN-1017
Projektiopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
R6413SN-1018
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan kaikki )

14
R64D031 Ruokatuotannon perusteet 5
J00DE11 Englannin tehovalmennus 3
J00DR11 Ruotsin tehovalmennus 3
S00Y032 Ensiapu 1 & 2 3
R6413SN-1019
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
R64E100 Harjoittelu 1 5
R64E101 Harjoittelu 2 10
R64E102 Harjoittelu 3 15
R6413SN-1020
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

0
Siirry alkuun