Skip to main content

Kasvisteknologia 2 (5cr)

Course unit code: AV00FT92

General information


Credits
5 cr

Objective

Tavoitteena on syventää opiskelijoiden ymmärrystä kasvisten prosessoinnista pellolta pöytään erityisesti kasvisten laadun näkökulmasta. Opiskelija oppii tunnistamaan eri prosessointivaiheiden vaikutukset kasvisten fysikaalisiin, kemiallisiin ja mikrobiologisiin ominaisuuksiin. Opiskelija oppii arvioimaan prosessien vaikutuksia laatuun, ravintoarvoon ja säilyvyyteen. Opiskelija oppii ymmärtämään, miten teknologisia ratkaisuja hyödyntämällä voidaan valmistaa laadukkaita ja turvallisia kasvistuotteita.

Content

Opintojakso koostuu kasvisten käsittelyssä käytettävistä yksikköprosesseista, kasvisten jalostusprosesseista, kasvisten laadusta, laatuominaisuuksiin vaikuttavista tekijöistä sekä käytännön menetelmistä laadun säilyttämiseksi ja hyllyiän pidentämiseksi.

Go back to top of page