Skip to main content

Digital skills in hospitality business (5 cr)

Code: MR00DU37-3013

General information


Enrollment

21.08.2023 - 01.09.2023

Timing

04.09.2023 - 29.10.2023

Number of ECTS credits allocated

5 op

Virtual portion

5 op

Mode of delivery

Distance learning

Unit

Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work

Campus

Ecampus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 70

Degree programmes

  • Degree Programme in Tourism and Service Business

Teachers

  • Marjo Puikkonen
  • Tiina Tuovinen
  • Sirpa Sahinjoki

Teacher in charge

Sirpa Sahinjoki

Groups

  • MRKT23SV
    Tourism and service business, online studies

Objective

You understand what digitalisation means in hospitality business.
You identify the key factors of digitalisation.
You can use relevant communication tools, technology and channels.
You can produce digital content.
You understand information security practices, such as the importance of access rights and licenses.

Content

What does digitalisation mean in hospitality business ?
Which are the key concepts of digitalisation?
Which are the main communication tools?
How to produce digital content?
Which are the key factors of information security?

Opiskelumateriaali

Learnissa oleva ja opettajien osoittama muu materiaali.

Yksilölliset oppimisväylät

Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen.

TKI ja työelämäyhteistyö

Opintojakson Sisällöntuotanto-osuudessa tehdään valittuun kohdeyritykseen liittyvä soveltava tehtävä.

Opiskelijan työmäärä

135 h

Toteutuksen osien kuvaus

Opintojakso jakautuu kolmen opettajan kesken. Ulkopuolisen toteuttajan osuus on Digitaidot kunnolla vauhtiin, 3 op. Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutuksen opettajat opettavat Digitaalinen sisällöntuotanto -osuuden, 2 op.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opintojaksolla on oppimistehtäviä eri osuuksista.
Digitaidot kunnolla vauhtiin, 3 op -osuus arvioidaan hyväksytty/täydennettävä -asteikolla ja Digitaalinen sisällöntuotanto, 2 op -osuus arviointiasteikolla 1-5/täydennettävä.