Service innovations (5 cr)
Code: PA00DF23-3003
General information
Enrollment
07.11.2022 - 18.11.2022
Timing
09.01.2023 - 31.05.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
3 op
Mode of delivery
40 % Contact teaching, 60 % Distance learning
Unit
Department of Culture
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 30
Degree programmes
- Degree Programme in Service Design
Teachers
- Leena Muotio
- Irina Kujanpää
Teacher in charge
Suvi Pylvänen
Groups
-
PAKV21KMService design, part-time studies
Objective
-you know how to define service innovation
- know how to utilize the innovation process to create service innovation
- know how to identify and utilize various tools and processes to develop customer-oriented service innovation
Content
What are service innovations?
How can service innovation be developed?
What tools and processes can be utilized in the innovation process of customer-oriented service?
Opiskelumateriaali
Luentomateriaalit, videot, linkit ja tutoriaalit Learnissä.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkoon perustuva oppimisreitti
Osallistut opetus- ja ohjaustilaisuuksiin aikataulun mukaisesti. Opintoaikataulusi määräytyy ajoitettujen ryhmätilaisuuksien ja itseopiskelujen perusteella.
Oppimisreitti, joka nopeuttaa opintoja
Jos olet hankkinut aiheesta aikaisempaa oppimista (kokonaan / osittain), ota ennen kurssia vastuuopettajaan yhteyttä. Näin voitte keskustella siitä, onko sinulla tarvittava pätevyys ja mitkä ovat menetelmät kyseisen pätevyyden osoittamiseksi. Jos et pysty osallistumaan kaikkiin lähiopetustilaisuuksiin muiden kurssien takia, sinun on suoritettava oppimistehtävät itsenäisesti.
Työperusteinen oppimisreitti
Sinun on otettava yhteyttä kurssin opettajaan ennen kurssia sopiaksesi kehitystehtävistä, jotka suoritat työpaikallasi. Sinun on todistettava oppimasi sekä teoreettisesti että käytännössä pitämällä esitys, jossa jaat osaamisesi myös muulle luokalle
TKI ja työelämäyhteistyö
Kurssilla on TKI projekti
Opiskelijan työmäärä
Opiskelijat suorittavat tehtäviä myös itsenäisesti ohjeistuksien ja videoiden avulla. Lähipäivillä töistä saa palautetta ja syvennetään osaamista.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Suoritetut tehtävät
Qualifications
Palvelun konseptointi