Cultural wellbeing experts (5cr)
Code: KU00FI93-3001
General information
- Enrollment
- 13.01.2025 - 26.01.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.01.2026 - 30.06.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Department of Social Services and Promotion of Functional Ability
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 30
- Degree programmes
- Master's Degree Programme in Cultural Well-being (Health and welfare)
- Teachers
- Piia Kleimola
- Annele Urtamo
- Katariina Silvola-Pölkki
- Teacher in charge
- Annele Urtamo
- Groups
-
KUSKV25KYCultural well-being, master studies
- Course
- KU00FI93
Realization has 21 reservations. Total duration of reservations is 37 h 30 min.
| Time | Topic | Location |
|---|---|---|
|
Fri 17.01.2025 time 14:45 - 16:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
309C
Teorialuokka (52+1), 3. kerros
|
|
Fri 07.02.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 07.02.2025 time 10:45 - 12:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 07.02.2025 time 13:00 - 15:15 (2 h 15 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 07.03.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
309C
Teorialuokka (52+1), 3. kerros
|
|
Fri 07.03.2025 time 10:45 - 12:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
309C
Teorialuokka (52+1), 3. kerros
309A Byod-/teorialuokka (36+1), päärakennus |
|
Fri 07.03.2025 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
309C
Teorialuokka (52+1), 3. kerros
309A Byod-/teorialuokka (36+1), päärakennus |
|
Fri 07.03.2025 time 14:45 - 16:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
309C
Teorialuokka (52+1), 3. kerros
309A Byod-/teorialuokka (36+1), päärakennus |
|
Fri 04.04.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 04.04.2025 time 10:45 - 12:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 04.04.2025 time 13:00 - 15:15 (2 h 15 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 05.09.2025 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus
|
|
Fri 05.09.2025 time 10:45 - 12:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 03.10.2025 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
329A
Teoria-/monitoimitila (40+), 3. kerros
|
|
Fri 03.10.2025 time 14:45 - 16:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
329A
Teoria-/monitoimitila (40+), 3. kerros
|
|
Fri 12.12.2025 time 09:00 - 15:00 (6 h 0 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Thu 29.01.2026 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Thu 29.01.2026 time 14:45 - 16:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Fri 10.04.2026 time 09:00 - 10:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
329A
Teoria-/monitoimitila (40+), 3. kerros
|
|
Fri 10.04.2026 time 10:45 - 12:15 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
329A
Teoria-/monitoimitila (40+), 3. kerros
|
|
Fri 10.04.2026 time 13:00 - 14:30 (1 h 30 min) |
Kulttuurihyvinvoinnin osaaja KU00FI93-3001 |
329A
Teoria-/monitoimitila (40+), 3. kerros
|
Evaluation
Students can
a. acquire, process, produce and critically evaluate cross-sectoral information about wellbeing.
b. solve demanding problems in research, development and / or in innovation.
c. assess, produce and manage multidisciplinary cultural wellbeing service processes.
d. develop their own thinking skills independently.
e. evaluate strategic approaches and justify their use from the management and development perspective.
f. work independently as an expert or as an entrepreneur in the cultural wellbeing field.
g. communicate and interact in demanding international contexts in the cultural wellbeing field.