Innovation and entrepreneurship projects (10cr)
Code: MO00DO50-3033
General information
- Timing
- 12.01.2026 - 31.12.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 - 10
- Local portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Common Studies
- Campus
- Ecampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Teachers
- Maarit Vahvanen
- Teacher in charge
- Maarit Vahvanen
- Groups
-
VV2025-2026Optional studies 2025-2026
-
VV2026-2027Optional studies 2026-2027
- Course
- MO00DO50
Realization has 8 reservations. Total duration of reservations is 6 h 0 min.
| Time | Topic | Location |
|---|---|---|
|
Wed 04.02.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 04.03.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 01.04.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 06.05.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 02.09.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 07.10.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 04.11.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
|
Wed 02.12.2026 time 16:00 - 16:45 (0 h 45 min) |
Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit MO00DO50-3033 |
Etäopetus lukujärjestyksen mukaan
|
Changes to reservations may be possible.
Evaluation
Students can
-use professional vocabulary systematically.
-look for information in the key information sources of the field.
-identify interrelated tasks.
-plan in a customer and user focused way and take other stakeholders into consideration.
-use the key models, methods, software and techniques of the professional field.
-work as team members in a goal-oriented way
-justify their actions according to the ethical principles of the professional field.