Hygiene passport (2 cr)
Code: AV00DO25-3010
General information
- Timing
-
10.09.2020 - 08.10.2020
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Vanha_Open UAS and Continuing Education (vanhettu)
- Campus
- Mikkeli Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Open University of Applied Sciences
Objective
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Content
Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Evaluation
Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.
Course material
Ruokaviraston sähköinen aineisto, Moodleen koottu muu materiaali.
Further information
Testin voi uusia kaksi kertaa.
Evaluation scale
Approved/Failed
Assessment criteria, approved/failed
Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.
Assessment methods and criteria
Hyväksytysti suoritettu Ruokaviraston hygieniapassitesti.
Qualifications
ei ole