Skip to main content

Hygiene passport (2 cr)

Code: AV00DO25-3010

General information


Timing
10.09.2020 - 08.10.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Vanha_Open UAS and Continuing Education (vanhettu)
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Open University of Applied Sciences
Teachers
Eliisa Kotro
Teacher in charge
Eliisa Kotro
Course
AV00DO25
No reservations found for realization AV00DO25-3010!

Objective

Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen.

Content

Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset

Evaluation

Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.

Course material

Ruokaviraston sähköinen aineisto, Moodleen koottu muu materiaali.

Further information

Testin voi uusia kaksi kertaa.

Evaluation scale

Approved/Failed

Assessment criteria, approved/failed

Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.

Assessment methods and criteria

Hyväksytysti suoritettu Ruokaviraston hygieniapassitesti.

Qualifications

ei ole

Go back to top of page