Future challenges in hospitality services (5 cr)
Code: MR00CV64-3004
General information
- Enrollment
-
15.08.2020 - 04.09.2020
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
05.10.2020 - 31.12.2020
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
- Campus
- Mikkeli Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 30
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Riitta Tuikkanen
- Opettaja MRNY
- Sirpa Sahinjoki
- Teacher in charge
- Riitta Tuikkanen
- Groups
-
MRMI20SYTourism and Service Business, master studies
- Course
- MR00CV64
Objective
You are able to find, study, produce and critically evaluate multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services.
You are able to utilize your foresight and innovation knowhow in solving demanding problems in experience and service business.
You are able to evaluate and justify the importance of foresight and innovations in managing and developing hospitality business at strategic level.
Content
How do you find, study, produce and critically evaluate multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services?
How do you use your foresight and innovation knowhow in solving demanding problems in experience and service business?
What is the meaning of foresight and innovations in managing and developing hospitality business and in strategic decision-making?
Evaluation
Students can
a) evaluate and make critical use of multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services.
b) solve creatively complex problems in research, development and innovation.
e) evaluate and justify the importance of foresight and innovations in managing and developing hospitality business at strategic level.
f) communicate and interact in demanding international contexts of their field of expertise.
Course material
Ilmoitetaan opintojen alussa
Study forms and methods
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso käynnistyy ennakkotehtävällä 5.10. Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 29.-30.10. ja 27.11. Opintojakson lähipäivät 29.-30.10. on integroitu Xamkin TKI-toimijoiden järjestämään Matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisseminaariin.
Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävät 80 h.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos esim. työskentelet restonomin ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa.
Työhön integroitu oppimisväylä:
Voit sopia opintojakson nopeutetusta suoritustavasta opettajan kanssa.
Student workload
Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävät 80 h.
Further information
Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 29.-30.10. ja 27.11. Mikkeli kampuksella.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Oppimistehtävät jotka arvioidaan 1-5