Skip to main content

Future challenges in hospitality services (5 cr)

Code: MR00CV64-3004

General information


Enrollment
15.08.2020 - 04.09.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
05.10.2020 - 31.12.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
3 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 30
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Riitta Tuikkanen
Opettaja MRNY
Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Riitta Tuikkanen
Groups
MRMI20SY
Tourism and Service Business, master studies
Course
MR00CV64
No reservations found for realization MR00CV64-3004!

Objective

You are able to find, study, produce and critically evaluate multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services.
You are able to utilize your foresight and innovation knowhow in solving demanding problems in experience and service business.
You are able to evaluate and justify the importance of foresight and innovations in managing and developing hospitality business at strategic level.

Content

How do you find, study, produce and critically evaluate multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services?
How do you use your foresight and innovation knowhow in solving demanding problems in experience and service business?
What is the meaning of foresight and innovations in managing and developing hospitality business and in strategic decision-making?

Evaluation

Students can
a) evaluate and make critical use of multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services.
b) solve creatively complex problems in research, development and innovation.
e) evaluate and justify the importance of foresight and innovations in managing and developing hospitality business at strategic level.
f) communicate and interact in demanding international contexts of their field of expertise.

Course material

Ilmoitetaan opintojen alussa

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso käynnistyy ennakkotehtävällä 5.10. Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 29.-30.10. ja 27.11. Opintojakson lähipäivät 29.-30.10. on integroitu Xamkin TKI-toimijoiden järjestämään Matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisseminaariin.
Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävät 80 h.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos esim. työskentelet restonomin ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Voit sopia opintojakson nopeutetusta suoritustavasta opettajan kanssa.

Student workload

Opiskelijan työmäärä: Kontaktiopetus ja ennakkotehtävä 30 h, oppimistehtävät 80 h.

Further information

Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 29.-30.10. ja 27.11. Mikkeli kampuksella.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Oppimistehtävät jotka arvioidaan 1-5

Go back to top of page