Skip to main content

Technology in service industries (5cr)

Code: MR00AF25-3004

General information


Enrollment
16.12.2019 - 10.01.2020
Registration for the implementation has ended.
Timing
13.01.2020 - 30.05.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Tiina Tuovinen
Teacher in charge
Tiina Tuovinen
Course
MR00AF25

Unfortunately, no reservations were found for the realization Technology in service industries MR00AF25-3004. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.

Objective

You show know-how in operational principles of appliances in hospitality management business field, professional kitchen and service appliances. You show know-how in the selection of appliances in market and can evaluate the characteristics of different equipment and appliances. You can develop sustainable working processes utilizing new technology.

Content

What are operational principles of appliances in hospitality management business field? What is the assortment of the appliances in the market and what are the properties of them? How can sustainable working processes be developed using new technology?

Evaluation

a. osaat käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä
b. osaat etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
c. osaat hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia
e. osaat käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita

Course material

Osoitetaan opintojakson alkaessa.

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Osallistut lukujärjestyksen mukaisesti opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät lukujärjestyksen mukaisten ryhmätapaamisten ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Jos työssäsi on opintojakson sisältöjä vastaavia aihealueita, voit suorittaa opintojakson työpaikallasi joko kokonaan tai osittain. Työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin siten, että hallitset ne teoriassa ja käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus ja muoto määräytyvät opintojakson oppimistavoitteiden mukaan. Suorituksesta sovitaan yhdessä opintojakson opettajan kanssa.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen. Oppimistehtävät ovat samat kuin työviikkopohjaisessa toteutuksessa. Voit osallistua lähiopetukseen kiinnostuksesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Further information

Perehdyt matkailu- ja ravitsemisalan prosesseihin liittyvään teknologiaan omaa aiempaa osaamistasi täydentäen ja opintojaksolle määrittelemiesi osaamistavoitteiden mukaan. Opintojaksolla on lähiopetusta sekä itsenäisesti tai pienryhmässä toteuttamasi prosessien kehittämiseen liittyvä työelämälähtöinen tehtävä.

Evaluation scale

1-5

Assessment criteria, good (3)

Students can a. use professional vocabulary and concepts in an expert way b. look for information in the key information sources of the field c. identify interrelated tasks e. use the key models, methods, softwares and techniques of the professional field

Assessment criteria, good (3-4)

Opiskelija osaa
a. käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
b. arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti
c. työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia
e. valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan.

Qualifications

No additional related studies.

Go back to top of page