Hospitality business environment (5 cr)
Code: MR00DU39-3009
General information
Enrollment
22.08.2022 - 28.08.2022
Timing
24.10.2022 - 18.12.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
5 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Ecampus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 60
Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
- Hanna Ukkola
- Eeva Koljonen
Teacher in charge
Hanna Ukkola
Groups
-
MRMI22SPTourism and Service Business, full-time studies
-
MRKT22SVTourism and service business, online studies
Objective
You can describe hospitality as a concept and as a field of business and profession.
You can describe development prospects and future trends.
Content
What is meant by tourism and hospitality as concepts?
What are the trends, challenges and the prospects in hospitality business?
Opiskelumateriaali
Opettajien opintojakson alussa ilmoittama materiaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen. Opintojakso käynnistyy verkossa infoluennolla to 3.11. klo 17.30-18.30, lisäksi kaksi ohjausklinikkaa, johon voi tulla keskustelemaan opintojaksosta ja sen tehtävistä. Klinikat to 17.11. ja to 1.12. klo 17.30-18.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon ei sisälly harjoittelua.
Tentit ja muut määräajat
Tehtävien palautusajankohdat ilmoitetaan opintojakson alkaessa.
Opiskelijan työmäärä
135 h opiskelijan työtä
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opiskelija osaa
a. käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä
b. etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
c. hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia
d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa.
f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti
Tarkempi numeraalinen arviointi painopisteineen ilmoitetaan opintojakson alussa.