Skip to main content

Basics of service design (5 cr)

Code: PA00CY22-3006

General information


Enrollment

02.01.2023 - 15.01.2023

Timing

09.01.2023 - 31.05.2023

Number of ECTS credits allocated

5 op

Virtual portion

2 op

RDI portion

2 op

Mode of delivery

60 % Contact teaching, 40 % Distance learning

Unit

Department of Culture

Campus

Kouvola Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 30

Degree programmes

  • Degree Programme in Service Design

Teachers

  • Marjo Suviranta
  • Minna Pimiä

Teacher in charge

Marjo Suviranta

Groups

  • PAKV23KM
    Service design, part-time studies

Objective

You can place the service design in the field of the design.
You can use the most central concepts of the service design.
You know the process of the service design and can utilise the most central tools of the service design.

Content

What is the service design and how is it placed in the field of design and of multidisciplinary developing?
What are the most central methods of the service design like and how are they utilised?

Opiskelumateriaali

Opiskelumateriaali julkaistaan opintojaksoalustalla Learnissa.

Yksilölliset oppimisväylät

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Lähiopetus työjärjestyksen mukaan, lisäksi itsenäinen työ ja sovitut tehtävät.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos työtehtävissäsi voit kehittää opintojakson tavoitteissa ja sisällöissä mainittua osaamista. Ota opintojakson opettajaan yhteyttä hyvissä ajoin ennen opintojakson alkua sen määrittämiseksi
· onko työhön integroitu oppimisväylä omassa työtehtävässäsi mahdollinen
· millaisia näyttöjä sinun on mahdollista antaa osaamisestasi
· mitä opintojakson osia sinun tulee mahdollisesti suorittaa sen lisäksi opetukseen osallistuen

Työhön integroitu oppimisväylä:
• Verkko-opetus, lähiopetus, itsenäinen työskentely
• Opetus, ohjaus, luennot, ryhmätyöt ja yksilötehtävät
• Ota yhteys opettajaan

TKI ja työelämäyhteistyö

TKI ja työelämäyhteistyö on mahdollinen opintojaksolla.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

hylätty, arvosana: 1-5
Oma reflektio ja arvio, vertaisarviointi sekä opettajan ja yhteistyöyrityksen arviointi.
- Opiskelija osaa hankkia, käsitellä, tuottaa ja arvioida kriittisesti monialaista tietoa erityisosaamisalueellaan
- Opiskelija osaa arvioida strategisia lähestymistapoja ja perustella niiden käyttöä johtamisen ja kehittämisen näkökulmasta

Qualifications

No prior know-how and skills