Basics of service design (5 cr)
Code: PA00CY22-3006
General information
Enrollment
02.01.2023 - 15.01.2023
Timing
09.01.2023 - 31.05.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
2 op
RDI portion
2 op
Mode of delivery
60 % Contact teaching, 40 % Distance learning
Unit
Department of Culture
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 30
Degree programmes
- Degree Programme in Service Design
Teachers
- Marjo Suviranta
- Minna Pimiä
Teacher in charge
Marjo Suviranta
Groups
-
PAKV23KMService design, part-time studies
Objective
You can place the service design in the field of the design.
You can use the most central concepts of the service design.
You know the process of the service design and can utilise the most central tools of the service design.
Content
What is the service design and how is it placed in the field of design and of multidisciplinary developing?
What are the most central methods of the service design like and how are they utilised?
Opiskelumateriaali
Opiskelumateriaali julkaistaan opintojaksoalustalla Learnissa.
Yksilölliset oppimisväylät
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Lähiopetus työjärjestyksen mukaan, lisäksi itsenäinen työ ja sovitut tehtävät.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos työtehtävissäsi voit kehittää opintojakson tavoitteissa ja sisällöissä mainittua osaamista. Ota opintojakson opettajaan yhteyttä hyvissä ajoin ennen opintojakson alkua sen määrittämiseksi
· onko työhön integroitu oppimisväylä omassa työtehtävässäsi mahdollinen
· millaisia näyttöjä sinun on mahdollista antaa osaamisestasi
· mitä opintojakson osia sinun tulee mahdollisesti suorittaa sen lisäksi opetukseen osallistuen
Työhön integroitu oppimisväylä:
• Verkko-opetus, lähiopetus, itsenäinen työskentely
• Opetus, ohjaus, luennot, ryhmätyöt ja yksilötehtävät
• Ota yhteys opettajaan
TKI ja työelämäyhteistyö
TKI ja työelämäyhteistyö on mahdollinen opintojaksolla.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
hylätty, arvosana: 1-5
Oma reflektio ja arvio, vertaisarviointi sekä opettajan ja yhteistyöyrityksen arviointi.
- Opiskelija osaa hankkia, käsitellä, tuottaa ja arvioida kriittisesti monialaista tietoa erityisosaamisalueellaan
- Opiskelija osaa arvioida strategisia lähestymistapoja ja perustella niiden käyttöä johtamisen ja kehittämisen näkökulmasta
Qualifications
No prior know-how and skills