Skip to main content

Soft sweets (2cr)

Code: AV00FT67-3001

General information


Timing
02.05.2026 - 31.12.2026
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Open UAS and Continuing education
Campus
Ecampus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Open University of Applied Sciences
Teachers
Mari Järvenmäki
Teacher in charge
Mari Järvenmäki
Course
AV00FT67

Unfortunately, no reservations were found for the realization Soft sweets AV00FT67-3001. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.

Objective

Opintojakson käytyään opiskelija ymmärtää pehmeiden makeisten raaka-aineiden ja prosessien merkityksen tuotteiden rakenteeseen ja laatuun. Opiskelija tunnistaa pehmeiden makeisten keskeiset prosessivaiheet, tunnistaa laadun ja säilyvyyden kannalta keskeiset haasteet sekä osaa arvioida pakkausratkaisujen merkityksen tuotteiden säilyvyyteen ja houkuttelevuuteen.

Content

Pehmeiden makeisten määritelmät, raaka-aineet, rakenne ja tekstuuri, valmistusprosessit, prosessiparametrien vaikutukset lopputuotteeseen sekä erilaisten pehmeiden makeisten erityispiirteet.

Course material

Learn-oppimisalustalla opettajan ilmoittama materiaali.
Hartel, W., Hofberger, R. ja von Elbe, J. (2018). Confectionery Science and Technology.

Study forms and methods

Opintojakso toteutetaan kokonaan aikaan ja paikkaan sitomattomana verkko-opetuksena. Opintojakson voi suorittaa pääosin itsenäisesti työskennellen. Mahdollisista ryhmätöistä ilmoitetaan Learn alustalla.

Opiskelua rytmittävät itsenäisesti/ryhmässä tehtävät oppimistehtävät ja verkkotentti/-tentit.
Opettajan ohjausta on saatavilla erikseen sovittaessa Learn-alustalla.
Arvioitavat tehtävät tehdään itsenäisesti tai pari/ryhmätöinä.

Tehtävät on palautettava annetussa aikataulussa.

Opiskelu tapahtuu Learn-oppimisympäristössä.

RDI and work-related cooperation

Opintojaksoon ei sisälly TKI/ työelämäyhteistyötä.

Timing of exams and assignments

Opintojakso muodostuu tallennetuista verkkomateriaaleista sekä oppimistehtävistä, jotka opiskelija suorittaa annetun aikataulun puitteissa / itselleen sopivana ajankohtana.
Tenttejä on yksi tai useampia. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 50% oikein.

Kaikki tehtävät tulee olla palautettuna ja tentit tehtynä annetussa aikataulussa.

Tentin voi uusia kaksi kertaa.

International cooperation

Ei kansainvälistä yhteistyötä

Student workload

1 op vastaa noin 27 tuntia opiskelijan työtä. 2 op vastaa 54 tunnin työmäärää.

Course part description

Opintojakson käytyään opiskelija ymmärtää pehmeiden makeisten raaka-aineiden ja prosessien merkityksen tuotteiden rakenteeseen ja laatuun. Opiskelija tunnistaa pehmeiden makeisten keskeiset prosessivaiheet, tunnistaa laadun ja säilyvyyden kannalta keskeiset haasteet sekä osaa arvioida pakkausratkaisujen merkityksen tuotteiden säilyvyyteen ja houkuttelevuuteen.

Further information

Opintojakso sisältyy Xamk Pulsen tarjontaan.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Arviointi tehdään suhteessa opintojakson osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin.

Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää tenttien ja oppimistehtävien suorittamista hyväksytyllä arvosanalla.
Opintojakson suoritukseen kuuluu kaikkien oppimistehtävien ja tentin/tenttien hyväksytty suoritus.

Tentistä/tenteistä tulee saada vähintään 50 % vastauksista oikein.

Go back to top of page