Manufacture of fudge and toffee (2cr)
Code: CO00FU42-3001
General information
- Enrollment
- 01.12.2025 - 30.09.2026
- Registration for introductions has not started yet.
- Timing
- 01.09.2026 - 31.12.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Open UAS and Continuing education
- Campus
- Ecampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 1 - 300
- Teachers
- Taru Nuorkivi
- Teacher in charge
- Taru Nuorkivi
- Groups
-
RIPA26Cross-institutional studies
- Course
- CO00FU42
Unfortunately, no reservations were found for the realization Manufacture of fudge and toffee CO00FU42-3001. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.
Objective
Opintojakson käytyään opiskelija ymmärtää raaka-aineiden roolin tuotteiden valmistuksessa. Opiskelija ymmärtää rakenteen muodostumisen erot, tunnistaa keskeiset prosessivaiheet ja prosessihallinnan merkityksen.
Content
Fudgen ja toffeen määritelmä ja ominaisuudet. Rakenteeseen, säilyvyyteen ja laatuun liittyvät tekijät. Fudgen ja toffeen valmistusprosessit.
Student workload
1 opintopiste vastaa n. 27 tuntia opiskelijan työtä, yhteensä 54 tuntia.
Further information
Tämä on CampusOnline-toteutus, eikä ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.
Tässä nonstop-aloituksena alkavassa koulutuksessa opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi kuukautta.
Evaluation scale
Approved/Failed