Skip to main content

Manufacture of fudge and toffee (2cr)

Code: CO00FU42-3001

General information


Enrollment
01.12.2025 - 30.09.2026
Registration for introductions has not started yet.
Timing
01.09.2026 - 31.12.2026
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
2 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Open UAS and Continuing education
Campus
Ecampus
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 300
Teachers
Taru Nuorkivi
Teacher in charge
Taru Nuorkivi
Groups
RIPA26
Cross-institutional studies
Course
CO00FU42

Unfortunately, no reservations were found for the realization Manufacture of fudge and toffee CO00FU42-3001. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.

Objective

Opintojakson käytyään opiskelija ymmärtää raaka-aineiden roolin tuotteiden valmistuksessa. Opiskelija ymmärtää rakenteen muodostumisen erot, tunnistaa keskeiset prosessivaiheet ja prosessihallinnan merkityksen.

Content

Fudgen ja toffeen määritelmä ja ominaisuudet. Rakenteeseen, säilyvyyteen ja laatuun liittyvät tekijät. Fudgen ja toffeen valmistusprosessit.

Student workload

1 opintopiste vastaa n. 27 tuntia opiskelijan työtä, yhteensä 54 tuntia.

Further information

Tämä on CampusOnline-toteutus, eikä ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Tässä nonstop-aloituksena alkavassa koulutuksessa opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi kuukautta.

Evaluation scale

Approved/Failed

Go back to top of page