Siirry suoraan sisältöön

Fudgen ja toffeen valmistus (2op)

Toteutuksen tunnus: CO00FU42-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.12.2025 - 30.09.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.09.2026 - 31.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Avoin AMK ja täydennyskoulutus
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
1 - 300
Opettajat
Taru Nuorkivi
Vastuuopettaja
Taru Nuorkivi
Ryhmät
RIPA26
Ristiinopiskelu
Opintojakso
CO00FU42

Toteutukselle Fudgen ja toffeen valmistus CO00FU42-3001 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Tavoitteet

Opintojakson käytyään opiskelija ymmärtää raaka-aineiden roolin tuotteiden valmistuksessa. Opiskelija ymmärtää rakenteen muodostumisen erot, tunnistaa keskeiset prosessivaiheet ja prosessihallinnan merkityksen.

Sisältö

Fudgen ja toffeen määritelmä ja ominaisuudet. Rakenteeseen, säilyvyyteen ja laatuun liittyvät tekijät. Fudgen ja toffeen valmistusprosessit.

Opiskelijan työmäärä

1 opintopiste vastaa n. 27 tuntia opiskelijan työtä, yhteensä 54 tuntia.

Lisätietoja opiskelijoille

Tämä on CampusOnline-toteutus, eikä ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Tässä nonstop-aloituksena alkavassa koulutuksessa opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi kuukautta.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun