Fudgen ja toffeen valmistus (2op)
Toteutuksen tunnus: CO00FU42-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.12.2025 - 30.09.2026
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 01.09.2026 - 31.12.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Avoin AMK ja täydennyskoulutus
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 1 - 300
- Opettajat
- Taru Nuorkivi
- Vastuuopettaja
- Taru Nuorkivi
- Ryhmät
-
RIPA26Ristiinopiskelu
- Opintojakso
- CO00FU42
Toteutukselle Fudgen ja toffeen valmistus CO00FU42-3001 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.
Tavoitteet
Opintojakson käytyään opiskelija ymmärtää raaka-aineiden roolin tuotteiden valmistuksessa. Opiskelija ymmärtää rakenteen muodostumisen erot, tunnistaa keskeiset prosessivaiheet ja prosessihallinnan merkityksen.
Sisältö
Fudgen ja toffeen määritelmä ja ominaisuudet. Rakenteeseen, säilyvyyteen ja laatuun liittyvät tekijät. Fudgen ja toffeen valmistusprosessit.
Opiskelijan työmäärä
1 opintopiste vastaa n. 27 tuntia opiskelijan työtä, yhteensä 54 tuntia.
Lisätietoja opiskelijoille
Tämä on CampusOnline-toteutus, eikä ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.
Tässä nonstop-aloituksena alkavassa koulutuksessa opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi kuukautta.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty