Siirry suoraan sisältöön

Sähkövoimatekniikan koulutus (ylempi amk)

Tutkinto:
Tekniikan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Insinööri (ylempi AMK)

Laajuus:
60 op

Opintojen tavoite

Koulutuksen jälkeen tunnet alan keskeiset ajankohtaiset virtaukset ja kehityssuunnat. Hallitset keskeiset teknillisessä tutkimuksessa ja kehityksessä käytettävät menetelmät ja osaat soveltaa niitä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää sähköverkkojen, energiatekniikan ja sähkökäyttöjen keskeisiä ajankohtaisia sisältöjä sekä sähköalalla esihenkilöille tarpeellisia valmiuksia. Myös tekniikan alalla sovellettaviin tutkimus- ja kehitysmenetelmiin perehdytään.

Täydentävän osaamisen opinnot voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä, monialaisesta Master School -tarjonnasta.

Tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä opintoja seuraavista kokonaisuuksista:
• Digitaalisuus ja teknologia yhteiskunnassa
• Kansainväliset toimintaympäristöt ja viestintä
• Johtaminen ja yrittäjyys
• Tutkimus ja kehittäminen
• Kieliopinnot

Täydentäviä opintoja voit suorittaa myös muiden korkeakoulujen ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista (YAMK tai maisteriohjelmat).
Täydentäviin opintoihin voidaan hyväksilukea myös aiemmin suoritettuja, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisia opintoja, mikäli ne sopivat suoritettavan tutkinnon tavoitteisiin. Aikaisemmin suoritettujen opintojen hyväksilukemisesta voit kysyä lisää koulutusvastaavalta.

Opintojen toteutus

Opiskelu tapahtuu Mikkelin kampuksella lähiopetuksena sekä soveltuvin osin etäopetuksena Teams- sovelluksen kautta. Opintojaksot sisältävät myös verkossa palautettavia tehtäviä sekä materiaalia. Opinnäytetyö on keskeisessä asemassa tutkinnossa. Opinnäytetyön ohjaus tapahtuu Teams- keskusteluina opinnäytetyön ohjaajan kanssa sekä pakollisista seminaaripäivistä (aiheseminaari, sisältöseminaari sekä päätösseminaari).

Uramahdollisuudet

Koulutus antaa muodolliset valmiudet toimia ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävissä tehtävissä. Koulutuksen jälkeen kehität mahdollisuuksiasi toimia alan esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä.

TKI ja työelämäyhteistyö

Mikkelin sähkötekniikalla on hyvät työelämäsuhteet Itä-Suomen sähköyhtiöihin sekä myös menneillään alan tutkimushankkeita. Näissä hankkeissa kertynyt osaaminen ja tieto on hyödynnettävissä koulutuksessamme.

Sähkövoimatekniikan koulutus, ylempi amk
Tunnus
(SVMI23SY)
Sähkövoimatekniikan koulutus (ylempi amk)
Tunnus
(SVMI21SY)

Ajoitus 20.08.2023 - 15.12.2023 Toteutuksen tunnus SV00CV38-3004 Ryhmät SVMI23SY
Ajoitus 15.01.2024 - 15.05.2024 Toteutuksen tunnus SV00CV37-3007 Ryhmät SVMI23SY
Ajoitus 15.01.2024 - 15.05.2024 Toteutuksen tunnus SV00CV39-3004 Ryhmät SVMI23SY
Ajoitus 23.08.2023 - 15.12.2023 Toteutuksen tunnus SV00CV36-3005 Ryhmät SVMI23SY