Future challenges in hospitality services (5 cr)
Code: MR00CV64-3005
General information
- Enrollment
-
09.08.2021 - 05.09.2021
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.08.2021 - 31.12.2021
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
- Campus
- Mikkeli Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 30
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Vesa Heikkinen
- Anu Rantanen
- Teacher in charge
- Anu Rantanen
- Groups
-
MRMI21SYTourism and Service Business, master studies
- Course
- MR00CV64
Objective
You are able to find, study, produce and critically evaluate multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services.
You are able to utilize your foresight and innovation knowhow in solving demanding problems in experience and service business.
You are able to evaluate and justify the importance of foresight and innovations in managing and developing hospitality business at strategic level.
Content
How do you find, study, produce and critically evaluate multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services?
How do you use your foresight and innovation knowhow in solving demanding problems in experience and service business?
What is the meaning of foresight and innovations in managing and developing hospitality business and in strategic decision-making?
Evaluation
Students can
a) evaluate and make critical use of multidisciplinary foresight information about the changes in the customer behavior and business environment of hospitality services.
b) solve creatively complex problems in research, development and innovation.
e) evaluate and justify the importance of foresight and innovations in managing and developing hospitality business at strategic level.
f) communicate and interact in demanding international contexts of their field of expertise.
Course material
Keskeisiä materiaaleja ja materiaalilinkkejä on Learnissa.
Study forms and methods
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opintojakso käynnistyy ennakkotehtävällä 11.10. Tehtävä palautetaan 22.10. mennessä ja sen jälkeen käydään kommentoimassa kahta muun opiskelijan tehtävää 7.11. mennessä. Myös muut tehtävät avautuvat 11.10.2021.
Kontaktipäivät ovat Mikkelin kampuksella 11.-12.11.2021 ja 3.12.2021. Voit osallistua kontaktipäiviin myös verkkoyhteyden välityksellä etänä.
Opintojakso päättyy 14.12.2021.
Työhön integroitu oppimisväylä:
Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos työskentelet restonomin ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa.
Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Voit sopia opintojakson nopeutetusta suoritustavasta opettajan kanssa
RDI and work-related cooperation
Ammattilaisseminaariin 11.-12.11.2021 osallistuu työelämässä olevia ammattilaisia ja alan kehittäjiä, joka mahdollistaa verkottumisen.
Timing of exams and assignments
Opintojakso käynnistyy 11.10.
Orientoivan tehtävän palautus 22.10. toisen opiskelijan tehtävän kommentointi 7.11. mennessä.
Kontaktipäivät ovat Mikkelin kampuksella 11.-12.11.2021 ja 3.12.2021.
Alan tulevaisuusnäkökulmiin perehdyttävä tehtävä palautetaan 30.11. Tehtävä esitellään ryhmälle kontaktipäivänä 3.12.2021 ja Itsearviointi tehtävästä palautetaan 7.12. mennessä.
Reflektiivisen oppimispäiväkirjan palautus 14.12. mennessä.
International cooperation
Ammattilaisseminaarissa kv-luennoitsijoita.
Student workload
Kontaktiopetus 21 ja ennakkotehtävä 11 h, oppimistehtävät 103 h.
Course part description
Opintojakso käynnistyy 11.10. tulevaisuustarinatehtävällä, jonka tavoitteena on orientoida opintojakson asioihin. Teet tarinan 22.10. mennessä ja käyt kommentoimassa kahta muun opiskelijan tarinaa 7.11. mennessä. Myös muut tehtävät avautuvat 11.10.2021.
Kontaktipäivät ovat Mikkelin kampuksella 11.-12.11.2021 ja 3.12.2021. Voit osallistua kontaktipäiviin myös verkkoyhteyden välityksellä etänä. Kontaktipäivät 11.-12.11.2021 on integroitu Xamkin TKI-toimijoiden järjestämään Matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisseminaariin eli osallistut seminaariin yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa. Seminaarin pohjalta teet reflektiivisen oppimispäiväkirjan, jossa kokoat oppimasi asiat ja niiden herättämiä ajatuksia oppimispäiväkirjaan, jonka palautat 14.12. mennessä.
Alan tulevaisuusnäkökulmiin perehdyttävä tehtävä tehdään 4 hlön ryhmissä. Valitset Learnissa olevista tehtävän teemoista itseäsi kiinnostavan teeman ja ilmoittaudut ryhmään viimeistään 24.10.2021. Tehtävässä tehdään ryhmätyönä syvällinen alan ammattilaisen/asiantuntijan puheenvuoro valitsemastanne teemasta. Tehtävän muoto on blogi, vlogi, pod cast tai lehtijuttu. Tehtävä palautetaan Learniin 30.11. Tehtävä esitellään ryhmälle kontaktipäivänä 3.12.2021. Lopuksi kirjoitat oman, henkilökohtaisen arvioinnin, jossa arvioit ryhmätyöprosessin kulkua ja tehtävän onnistumista. Palautat itsearvioinnin 7.12. mennessä.
Further information
Opintojaksoon liittyvät kontaktiopetuspäivät ovat 11.-12.11. ja 3.12.2021 Mikkeli kampuksella. Kontaktipäiviin voi osallistua verkkovälitteisesti etänä.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Oppimistehtävät jotka arvioidaan 1-5, orientaatiotehtävä hyväksytty/täydennettävä.