Food supervision (5 cr)
Code: T54C300-3001
General information
- Enrollment
- 20.08.2018 - 07.09.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 27.08.2018 - 16.12.2018
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Forestry and Environmental Technology
- Campus
- Mikkeli Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Environmental Technology
Objective
Osoitat perehtyneisyyttä elintarvikevalvonnan perustehtäviin. Osaat keskeiset vaatimukset pakkausmerkinnöistä, elintarvikeparanteista, jäljitettävyydestä, kontaktimateriaaleista. Syvennät osaamistasi elintarviketurvallisuudesta. Tunnet ympäristöterveyden tiedonhallintajärjestelmiä.
Content
Mikä on elintarvikevalvonnan rooli erilaisissa tilanteissa jalostuksen eri vaiheissa ja epidemioissa? Miten Oiva-tarkastuksia tehdään? Minkälaisia valvonnan tiedonhallintajärjestelmiä on ja miten niitä käytetään? Mitä vaatimuksia on olemassa pakkausmerkinnöistä, elintarvikeparanteista, jäljitettävyydestä, kontaktimateriaaleista?
Course material
Moodlessa oleva/opettajan jakama materiaali.
Study forms and methods
Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Työjärjestyksen mukaiset teoriatunnit ja käytännön harjoitukset.
Student workload
135 h.
Evaluation scale
1-5
Assessment criteria, good (3)
Osaat käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa jaarvioida käyttämiäsi tietolähteitä kriittisesti. Osaat työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia.
Assessment criteria, good (3-4)
Students can
a. use professional vocabulary and concepts in an expert way in different situations.
d. evaluate operations in customer, user and target group situations.
e. choose appropriate models, methods, software and techniques according to the purpose and justify these choices.
Qualifications
Valvonnan perusteet opintokokonaisuuden hallinta