Skip to main content

Well-being from food and hygiene passport (3cr)

Course unit code: AV00EU55

General information


Credits
3 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Saat perustiedot terveellisen ja turvallisen ruoan valmistamisesta, säilytyksestä ja tarjoamisesta asiakkaille sekä perehdyt suomalaiseen ruokakulttuuriin.

Opintojaksoon sisältyy hygieniapassin suorittaminen. Tarvitset hygieniapassin jos toimit työssä, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita esim. kahvilassa, ravintolassa, ammattikeittiössä, kioskissa, ruokakaupassa, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tuotantolaitoksessa.

Content

- Suomalainen ruokakulttuuri
- Terveellinen ruokavalio
- Hygieniaosaaminen
• mikrobiologia
• ruokamyrkytykset
• hygieeniset työtavat
• henkilökohtainen hygienia
• puhtaanapito
• omavalvonta
• lainsäädäntö

Evaluation

Oppimistehtävät ja hygieniatestin läpäisy hyväksyttävästi.

Go back to top of page