Well-being from food and hygiene passport (3cr)
Course unit code: AV00EU55
General information
- Credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Objective
Saat perustiedot terveellisen ja turvallisen ruoan valmistamisesta, säilytyksestä ja tarjoamisesta asiakkaille sekä perehdyt suomalaiseen ruokakulttuuriin.
Opintojaksoon sisältyy hygieniapassin suorittaminen. Tarvitset hygieniapassin jos toimit työssä, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita esim. kahvilassa, ravintolassa, ammattikeittiössä, kioskissa, ruokakaupassa, päiväkodissa tai elintarvikkeita valmistavassa tuotantolaitoksessa.
Content
- Suomalainen ruokakulttuuri
- Terveellinen ruokavalio
- Hygieniaosaaminen
• mikrobiologia
• ruokamyrkytykset
• hygieeniset työtavat
• henkilökohtainen hygienia
• puhtaanapito
• omavalvonta
• lainsäädäntö
Evaluation
Oppimistehtävät ja hygieniatestin läpäisy hyväksyttävästi.