In-house control (5cr)
Code: EL00ER88-3001
General information
- Enrollment
- 04.11.2024 - 17.11.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 28.10.2024 - 30.04.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Department of Forestry, Food and Environmental Technology
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 20 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Advanced Food Technology
- Teachers
- Taru Nuorkivi
- Mari Järvenmäki
- Teacher in charge
- Taru Nuorkivi
- Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- Course
- EL00ER88
Realization has 17 reservations. Total duration of reservations is 37 h 30 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Tue 29.10.2024 time 09:00 - 11:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
245
Tietokoneluokka (26+1), päärakennus
|
Mon 04.11.2024 time 13:00 - 15:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 11.11.2024 time 13:00 - 15:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 18.11.2024 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Fri 22.11.2024 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Fri 29.11.2024 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 02.12.2024 time 12:15 - 14:30 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Wed 04.12.2024 time 09:00 - 11:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 09.12.2024 time 12:30 - 14:45 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Mon 16.12.2024 time 10:00 - 11:30 (1 h 30 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 05.02.2025 time 14:00 - 16:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Thu 06.02.2025 time 11:30 - 13:45 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
355
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Thu 13.02.2025 time 12:45 - 15:00 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 05.03.2025 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 12.03.2025 time 09:00 - 11:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 19.03.2025 time 10:00 - 12:15 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Wed 26.03.2025 time 12:30 - 14:45 (2 h 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Objective
Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.
Content
Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?
Evaluation
Opiskelija
- osaa kuvata omavalvontajärjestelmän osa-alueet ja soveltaa käytännön harjoituksissa
- tunnistaa HACCP-järjestelmän kriittiset pisteet
- pystyy soveltamaan lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistuksia omavalvonnassa
- osaa perustella omavalvonnan merkityksen ja hyödyt yritykselle
Evaluation scale
1-5