In-house control (5 cr)
Code: EL00ER88-3001
General information
Enrollment
04.11.2024 - 17.11.2024
Timing
28.10.2024 - 30.04.2025
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Department of Forestry and Environmental Technology
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
- Degree Programme in Advanced Food Technology
Teachers
- Taru Nuorkivi
- Mari Järvenmäki
Teacher in charge
Taru Nuorkivi
Groups
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
- 29.10.2024 09:00 - 11:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 04.11.2024 13:00 - 15:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 11.11.2024 13:00 - 15:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 18.11.2024 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 22.11.2024 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 29.11.2024 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 02.12.2024 12:15 - 14:30, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 04.12.2024 09:00 - 11:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 09.12.2024 12:30 - 14:45, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 16.12.2024 10:00 - 11:30, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 05.02.2025 14:00 - 16:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 06.02.2025 11:30 - 13:45, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 13.02.2025 12:45 - 15:00, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 05.03.2025 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 12.03.2025 09:00 - 11:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 19.03.2025 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
- 26.03.2025 12:30 - 14:45, Omavalvonta EL00ER88-3001
Objective
Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.
Content
Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?
Opiskelumateriaali
Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.
Yksilölliset oppimisväylät
Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Mahdollisuuksien mukaan vierailuja tai muuta työelämäyhteistyötä.
Tentit ja muut määräajat
Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opiskelijan työmäärä
5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä
Toteutuksen osien kuvaus
Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä omavalvonta elintarvikeyrityksessä pitää sisällään.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.