Skip to main content

In-house control (5cr)

Code: EL00ER88-3001

General information


Enrollment
04.11.2024 - 17.11.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.10.2024 - 30.04.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Department of Forestry, Food and Environmental Technology
Campus
Kouvola Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
20 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Advanced Food Technology
Teachers
Taru Nuorkivi
Mari Järvenmäki
Teacher in charge
Taru Nuorkivi
Groups
ELKV23SP
Kehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
Course
EL00ER88

Realization has 17 reservations. Total duration of reservations is 37 h 30 min.

Time Topic Location
Tue 29.10.2024 time 09:00 - 11:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
245 Tietokoneluokka (26+1), päärakennus
Mon 04.11.2024 time 13:00 - 15:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 11.11.2024 time 13:00 - 15:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 18.11.2024 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Fri 22.11.2024 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Fri 29.11.2024 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 02.12.2024 time 12:15 - 14:30
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Wed 04.12.2024 time 09:00 - 11:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
149 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 09.12.2024 time 12:30 - 14:45
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
244 Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
Mon 16.12.2024 time 10:00 - 11:30
(1 h 30 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 05.02.2025 time 14:00 - 16:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Thu 06.02.2025 time 11:30 - 13:45
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
355 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Thu 13.02.2025 time 12:45 - 15:00
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
140 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 05.03.2025 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 12.03.2025 time 09:00 - 11:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 19.03.2025 time 10:00 - 12:15
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
141 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Wed 26.03.2025 time 12:30 - 14:45
(2 h 15 min)
Omavalvonta EL00ER88-3001
142 Teorialuokka (40+1), päärakennus
Changes to reservations may be possible.

Objective

Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.

Content

Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?

Evaluation

Opiskelija
- osaa kuvata omavalvontajärjestelmän osa-alueet ja soveltaa käytännön harjoituksissa
- tunnistaa HACCP-järjestelmän kriittiset pisteet
- pystyy soveltamaan lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistuksia omavalvonnassa
- osaa perustella omavalvonnan merkityksen ja hyödyt yritykselle

Evaluation scale

1-5

Go back to top of page