Skip to main content

In-house control (5 cr)

Code: EL00ER88-3001

General information


Enrollment

04.11.2024 - 17.11.2024

Timing

28.10.2024 - 30.04.2025

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Department of Forestry and Environmental Technology

Campus

Kouvola Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 40

Degree programmes

  • Degree Programme in Advanced Food Technology

Teachers

  • Taru Nuorkivi
  • Mari Järvenmäki

Teacher in charge

Taru Nuorkivi

Groups

  • ELKV23SP
    Kehittyvä elintarviketekniikka, full-time studies
  • 29.10.2024 09:00 - 11:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 04.11.2024 13:00 - 15:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 11.11.2024 13:00 - 15:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 18.11.2024 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 22.11.2024 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 29.11.2024 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 02.12.2024 12:15 - 14:30, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 04.12.2024 09:00 - 11:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 09.12.2024 12:30 - 14:45, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 16.12.2024 10:00 - 11:30, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 05.02.2025 14:00 - 16:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 06.02.2025 11:30 - 13:45, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 13.02.2025 12:45 - 15:00, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 05.03.2025 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 12.03.2025 09:00 - 11:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 19.03.2025 10:00 - 12:15, Omavalvonta EL00ER88-3001
  • 26.03.2025 12:30 - 14:45, Omavalvonta EL00ER88-3001

Objective

Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.

Content

Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?

Opiskelumateriaali

Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.

Yksilölliset oppimisväylät

Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.

TKI ja työelämäyhteistyö

Mahdollisuuksien mukaan vierailuja tai muuta työelämäyhteistyötä.

Tentit ja muut määräajat

Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opiskelijan työmäärä

5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä

Toteutuksen osien kuvaus

Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä omavalvonta elintarvikeyrityksessä pitää sisällään.

Evaluation scale

1-5

Assessment methods and criteria

Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.