Omavalvonta (5 op)
Toteutuksen tunnus: EL00ER88-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
04.11.2024 - 17.11.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
28.10.2024 - 30.04.2025
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Metsätalouden ja elintarvike- ja ympäristöteknologian koulutusyksikkö
- Toimipiste
- Kouvolan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 40
- Koulutus
- Kehittyvän elintarviketekniikan koulutus
- Opettajat
- Taru Nuorkivi
- Mari Järvenmäki
- Vastuuopettaja
- Taru Nuorkivi
- Ryhmät
-
ELKV23SPKehittyvä elintarviketekniikka, päivätoteutus
- Opintojakso
- EL00ER88
Toteutuksella on 17 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 37 t 30 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ti 29.10.2024 klo 09:00 - 11:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
245
Tietokoneluokka (26+1), päärakennus
|
Ma 04.11.2024 klo 13:00 - 15:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Ma 11.11.2024 klo 13:00 - 15:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Ma 18.11.2024 klo 10:00 - 12:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Pe 22.11.2024 klo 10:00 - 12:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Pe 29.11.2024 klo 10:00 - 12:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Ma 02.12.2024 klo 12:15 - 14:30 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Ke 04.12.2024 klo 09:00 - 11:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
149
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Ma 09.12.2024 klo 12:30 - 14:45 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
244
Byod-/teorialuokka (32+1), päärakennus
|
Ma 16.12.2024 klo 10:00 - 11:30 (1 t 30 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ke 05.02.2025 klo 14:00 - 16:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
To 06.02.2025 klo 11:30 - 13:45 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
355
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
To 13.02.2025 klo 12:45 - 15:00 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
140
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ke 05.03.2025 klo 10:00 - 12:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ke 12.03.2025 klo 09:00 - 11:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ke 19.03.2025 klo 10:00 - 12:15 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
141
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Ke 26.03.2025 klo 12:30 - 14:45 (2 t 15 min) |
Omavalvonta EL00ER88-3001 |
142
Teorialuokka (40+1), päärakennus
|
Tavoitteet
Osaat laatia omavalvontasuunnitelman sekä arvioida tehtyjen omavalvontasuunnitelmien soveltuvuutta erilaisissa kohteissa.
Osaat kuvata HACCP-järjestelmän.
Tiedät omavalvonnan tavoitteet ja tarkoituksen.
Olet perehtynyt aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön ja viranomaisohjeistukseen.
Sisältö
Miten laaditaan omavalvontasuunnitelma?
Miten HACCP-järjestelmä pitää huomioida erilaisten kohteiden ja prosessien omavalvonnassa?
Miksi omavalvonta on olemassa?
Millaista lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistusta tulee noudattaa omavalvonnassa?
Mitä hyötyä yritykselle on hyvästä ja toimivasta omavalvonnasta?
Arviointi
Opiskelija
- osaa kuvata omavalvontajärjestelmän osa-alueet ja soveltaa käytännön harjoituksissa
- tunnistaa HACCP-järjestelmän kriittiset pisteet
- pystyy soveltamaan lainsäädäntöä ja viranomaisohjeistuksia omavalvonnassa
- osaa perustella omavalvonnan merkityksen ja hyödyt yritykselle
Opiskelumateriaali
Opettajan Learnissa ilmoittama ja jakama materiaali.
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Ilmoittautuessasi tälle opintojakson toteutukselle osallistut työjärjestyksen mukaiseen opetukseen ja ohjaukseen.
TKI ja työelämäyhteistyö
Mahdollisuuksien mukaan vierailuja tai muuta työelämäyhteistyötä.
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Oppimistehtävien palautusajat ja mahdollisen tentin/tenttien määräajat ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opiskelijan työmäärä
5 op tarkoittaa 135h opiskelijan työtä
Toteutuksen osien kuvaus
Kurssin käytyäsi ymmärrät, mitä omavalvonta elintarvikeyrityksessä pitää sisällään.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opintojakson arviointi perustuu oppimistehtäviin ja mahdolliseen tenttiin/tentteihin. Tarkemmat arviointikriteerit kerrotaan tehtävänannon yhteydessä.