Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö (5 op)
Toteutuksen tunnus: MR00DU39-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.08.2020 - 04.09.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.10.2020 - 20.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
- Opettajat
- Tuula Höglund
- Sirpa Sahinjoki
- Vastuuopettaja
- Tuula Höglund
- Ryhmät
-
MRKT20SVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
-
MRMI20SVMatkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
- Opintojakso
- MR00DU39
Tavoitteet
Osaat kuvata matkailu- ja ravitsemisalaa toimialana.
Osaat kuvata toimialan kehitysnäkymiä ja tulevaisuuden trendejä.
Sisältö
Mitä on matkailu- ja ravitsemisala toimialana?
Mitkä ovat alan trendit, haasteet ja mahdollisuudet?
Arviointi
Osaat
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä.
hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.
Opiskelumateriaali
Opettajien opintojakson alussa ilmoittama materiaali.
Opiskelumuodot ja -menetelmät
Itsenäinen suoritustapa verkkototeutuksena, itsenäisesti suoritettavat oppimistehtävät ja itsenäinen aiheeseen tutustuminen. Opintojakso käynnistyy AC:ssa infoluennolla.
TKI ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon ei sisälly harjoittelua.
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
Tentit ilmoitetaan opintojakson alkaessa.
Opiskelijan työmäärä
135h opiskelijan työtä
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija osaa
a. käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä
b. etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
c. hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia
d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa.
f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti
Tarkempi numeraalinen arviointi painopisteineen ilmoitetaan opintojakson alussa.