Matkailu- ja palveluliiketoiminta, päivätoteutus: MRMI22SP_KOPIO
Tunnus: MRMI22SP
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | 1. / 2022 | 2. / 2023 | 3. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2024 | 3. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 3. / 2025 | 1. / 2025 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MRMI22SP-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
155 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1002 |
Valmiuksia työelämään
(Valitaan kaikki ) |
20 | |||||||||||||||||||||
KY00DS63 | Opinto- ja urasuunnittelu | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU37 | Digitaidot matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
KY00DS51 | Viestintätaidot | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU38 | Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1003 |
Matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU39 | Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU40 | Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU41 | Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1004 |
Matkailupalvelut
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
KY00DS47 | Ammattienglanti | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU42 | Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU43 | Majoitus- ja kokouspalvelut | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1005 |
Ruoka- ja ravintolapalvelut
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU44 | Ruokapalvelujen suunnittelu | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU45 | Ruoka ja hyvinvointi | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU46 | Ruoan ja juoman yhdistäminen | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1006 |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminta
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU55 | Talouden hallinta matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
KY00DS62 | Johtaminen ja työyhteisötaidot | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU56 | Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1007 |
Matkailu- ja ravitsemisalan markkinointi ja myynti
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU57 | Matkailu- ja ravitsemisalan markkinointi ja myynti | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU58 | Matkailu- ja ravitsemisalan digimarkkinointi | 5 | |||||||||||||||||||||
KY00DS46 | Ammattiruotsi | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1008 |
Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaslähtöinen kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MO00DS25 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU59 | Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU60 | Matkailu- ja ravitsemisalan kannattava liiketoiminta | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1009 |
Matkailu- ja ravitsemisalan johtamisosaaminen
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU61 | Matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU62 | Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU63 | Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1010 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU64 | Perusharjoittelu | 15 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1011 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||
OP00AA43 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 5 | |||||||||||||||||||||
OP00AA44 | Opinnäytetyön toteutus | 5 | |||||||||||||||||||||
OP00AA45 | Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1012 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 55) |
55 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1013 |
Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemisalalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU65 | Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU66 | Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU67 | Digi osana matkailu- ja ravitsemisalan palvelutuotantoa | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1014 |
Vastuullisuuden kehittäminen matkailu- ja ravitsemisalalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU68 | Vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalan palveluissa | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU69 | Vastuullisen liiketoiminnan johtaminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU70 | Vastuullisuuden kehittäminen matkailu ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1015 |
Asiakaslähtöisyyden kehittäminen matkailu- ja ravitsemisalalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU71 | Elämykselliset palvelukonseptit | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU72 | Tarinallistaminen ja brändäys matkailu- ja ravitsemisalan palveluissa | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU73 | Henkilökohtaisten palvelujen räätälöinti matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1016 |
Prosessien kehittäminen palvelualalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU74 | Palveluprosessien mallinnus ja visualisointi | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU75 | Palveluprosessien kehittäminen | 5 | |||||||||||||||||||||
MR00DU76 | Tulevaisuuden palveluprosessit | 5 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1017 |
HARJOITTELU
(Valitaan yksi ) |
15 | |||||||||||||||||||||
MR00DU77 | Syventävä harjoittelu | 15 | |||||||||||||||||||||
MRMI22SP-1019 |
Vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | |||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 79 | 76 | 75 | 0 | 31 | 48 | 30 | 46 | 35 | 40 | 0 | 31 | 8.5 | 39.5 | 30 | 7.5 | 38.5 | 35 | 5 | 35 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Amk-tutkinto
Ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin kuuluu: 1) perus- ja ammattiopintoja; 2) vapaasti valittavia opintoja; 3) ammattitaitoa edistävää harjoittelua; 4) opinnäytetyö.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
MRMI22SP-1001 |
YDINOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
155 |
MRMI22SP-1002 |
Valmiuksia työelämään
(Valitaan kaikki) |
20 |
KY00DS63 | Opinto- ja urasuunnittelu | 5 |
MR00DU37 | Digitaidot matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
KY00DS51 | Viestintätaidot | 5 |
MR00DU38 | Valmiuksia matkailu- ja ravitsemisalan työelämään | 5 |
MRMI22SP-1003 |
Matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana
(Valitaan kaikki) |
15 |
MR00DU39 | Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö | 5 |
MR00DU40 | Asiakasymmärrys matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MR00DU41 | Palveluosaaminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MRMI22SP-1004 |
Matkailupalvelut
(Valitaan kaikki) |
15 |
KY00DS47 | Ammattienglanti | 5 |
MR00DU42 | Tapahtuma- ja ohjelmapalvelut | 5 |
MR00DU43 | Majoitus- ja kokouspalvelut | 5 |
MRMI22SP-1005 |
Ruoka- ja ravintolapalvelut
(Valitaan kaikki) |
15 |
MR00DU44 | Ruokapalvelujen suunnittelu | 5 |
MR00DU45 | Ruoka ja hyvinvointi | 5 |
MR00DU46 | Ruoan ja juoman yhdistäminen | 5 |
MRMI22SP-1006 |
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminta
(Valitaan kaikki) |
15 |
MR00DU55 | Talouden hallinta matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
KY00DS62 | Johtaminen ja työyhteisötaidot | 5 |
MR00DU56 | Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintakonseptit ja palvelujärjestelmät | 5 |
MRMI22SP-1007 |
Matkailu- ja ravitsemisalan markkinointi ja myynti
(Valitaan kaikki) |
15 |
MR00DU57 | Matkailu- ja ravitsemisalan markkinointi ja myynti | 5 |
MR00DU58 | Matkailu- ja ravitsemisalan digimarkkinointi | 5 |
KY00DS46 | Ammattiruotsi | 5 |
MRMI22SP-1008 |
Matkailu- ja ravitsemisalan asiakaslähtöinen kehittäminen
(Valitaan kaikki) |
15 |
MO00DS25 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 |
MR00DU59 | Asiakaslähtöinen tuotteistaminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MR00DU60 | Matkailu- ja ravitsemisalan kannattava liiketoiminta | 5 |
MRMI22SP-1009 |
Matkailu- ja ravitsemisalan johtamisosaaminen
(Valitaan kaikki) |
15 |
MR00DU61 | Matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen | 5 |
MR00DU62 | Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan johtaminen | 5 |
MR00DU63 | Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöhallinto | 5 |
MRMI22SP-1010 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki) |
15 |
MR00DU64 | Perusharjoittelu | 15 |
MRMI22SP-1011 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki) |
15 |
OP00AA43 | Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu | 5 |
OP00AA44 | Opinnäytetyön toteutus | 5 |
OP00AA45 | Opinnäytetyön raportointi, arviointi ja esittely | 5 |
MRMI22SP-1012 |
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN
(Valitaan opintopisteitä: 55) |
55 |
MRMI22SP-1013 |
Digitaalisuus matkailu- ja ravitsemisalalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 |
MR00DU65 | Data ja sen hyödyntäminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MR00DU66 | Digiviestintä matkailu- ja ravitsemisalan menestystekijänä | 5 |
MR00DU67 | Digi osana matkailu- ja ravitsemisalan palvelutuotantoa | 5 |
MRMI22SP-1014 |
Vastuullisuuden kehittäminen matkailu- ja ravitsemisalalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 |
MR00DU68 | Vastuullisuus matkailu- ja ravitsemisalan palveluissa | 5 |
MR00DU69 | Vastuullisen liiketoiminnan johtaminen matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MR00DU70 | Vastuullisuuden kehittäminen matkailu ja ravitsemisalalla | 5 |
MRMI22SP-1015 |
Asiakaslähtöisyyden kehittäminen matkailu- ja ravitsemisalalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 |
MR00DU71 | Elämykselliset palvelukonseptit | 5 |
MR00DU72 | Tarinallistaminen ja brändäys matkailu- ja ravitsemisalan palveluissa | 5 |
MR00DU73 | Henkilökohtaisten palvelujen räätälöinti matkailu- ja ravitsemisalalla | 5 |
MRMI22SP-1016 |
Prosessien kehittäminen palvelualalla
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
5 - 15 |
MR00DU74 | Palveluprosessien mallinnus ja visualisointi | 5 |
MR00DU75 | Palveluprosessien kehittäminen | 5 |
MR00DU76 | Tulevaisuuden palveluprosessit | 5 |
MRMI22SP-1017 |
HARJOITTELU
(Valitaan yksi) |
15 |
MR00DU77 | Syventävä harjoittelu | 15 |
MRMI22SP-1019 |
Vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |