Hospitality ServicesLaajuus (5 cr)
Course unit code: R64A302
General information
- Credits
- 5 cr
Objective
Osaat kuvata matkailu-, ravitsemis- ja talousalaa toimialana ja yritystoiminnan kenttänä. Tiedät sisäisen yrittäjyyden, yritystoiminnan merkityksen ja kestävän kehityksenmahdollisuudet alalla. Osaat ottaa huomioon ympäristökriteereiden vaatimukset yrityksen toiminnassa. Osaat käyttää alan tilastoja ja muita julkaisuja toimialan nykytilan ja tulevaisuuden kuvaajina. Osaat toimia tavoitteellisesti ryhmän jäsenenä.
Content
Mistä marata-ala muodostuu? Mitä yritystoimintaa alalla on ja mikä on yrittäjyyden merkitys alalla? Mistä tilastoista ja julkaisuista voit saada alaa koskevaa tietoa?
Qualifications
Ei edellytä aiempaa osaamista
Assessment criteria, good (3)
a. osaat käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä b. osaat etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä c. osaat hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia f. osaat toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti Käytännön työn osuuden arviointi hyväksytty/hylätty.