Skip to main content

Hospitality ServicesLaajuus (5 cr)

Course unit code: R64A302

General information


Credits
5 cr

Objective

 Osaat kuvata matkailu-, ravitsemis- ja talousalaa toimialana ja yritystoiminnan kenttänä. Tiedät sisäisen yrittäjyyden, yritystoiminnan merkityksen ja kestävän kehityksenmahdollisuudet alalla. Osaat ottaa huomioon ympäristökriteereiden vaatimukset yrityksen toiminnassa. Osaat käyttää alan tilastoja ja muita julkaisuja toimialan nykytilan ja tulevaisuuden kuvaajina. Osaat toimia tavoitteellisesti ryhmän jäsenenä.

Content

 Mistä marata-ala muodostuu? Mitä yritystoimintaa alalla on ja mikä on yrittäjyyden merkitys alalla? Mistä tilastoista ja julkaisuista voit saada alaa koskevaa tietoa?

Qualifications

Ei edellytä aiempaa osaamista

Assessment criteria, good (3)

 a. osaat käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä b. osaat etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä c. osaat hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia f. osaat toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti   Käytännön työn osuuden arviointi hyväksytty/hylätty.

Go back to top of page