Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminenLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: M51B114

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Osaat esimiesnäkökulmasta asiakaslähtöistä ja kannattavaa ateria-, ruoka- ja/tai juomalistasuunnittelua yrityksen liikeidean ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Osaat valmistaa, tarjoilla ja arvioida aistinvaraisesti tuotteita. Hallitset sarjatyön, työn sujuvuuden, ajoituksen ja tehokkuuden vaatimukset. Osaat arvioida ja kehittää valmistukseen, jakeluun ja palveluun liittyviä prosesseja ja järjestelmiä. Syvennät osaamistasi alan tietojärjestelmien käytössä.

Sisältö

Miten suunnitellaan ja kehitetään asiakaslähtöisiä ja kannattavia ruoka- ja ravintolapalveluita käyttäen apuna alan tietojärjestelmiä? Miten suunnitellaan, hinnoitellaan ja valmistetaan á la carte- ja tilaustarjoiluun soveltuvia tuotteita? Miten aistinvaraista arviointia käytetään tuotteita arvioitaessa ja kehitettäessä? Miten liikeideoiltaan erilaisten toimipaikkojen prosessit poikkeavat toisistaan?

Edeltävä osaaminen

Ammattimainen ruokatuotanto tai vastaava osaaminen

Siirry alkuun