Siirry suoraan sisältöön

GastronomiaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: R64C204

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Korkeakoulu
Peppi

Osaamistavoitteet

Osaat suunnitella, hinnoitella, toteuttaa ja arvioida tilaustarjoilun. Osaat toimia myyntikirjeenvaihto – prosessin mukaisesti. Osaat suunnitella ja valmistaa á la carte -ruokia. Osoitat perehtyneisyyttä gastronomian käsitteisiin 

Sisältö

Miten toteutetaan banketti- ja tilaustarjoiluprosessi? Miten tilaustarjoiluun liittyvä myyntikirjeenvaihto toteutetaan? Miten hinnoitellaan myytävä tilaisuus? Miten toteutetaan á la carte -ruoanvalmistusta ja tarjoilua? Miten liikeidea, kannattavuus, ruokatrendit, esteettisyys, koneet ja laitteet, erityisruokavaliot ja ruoan kuljettaminen asiakkaalle vaikuttavat tilaus- ja á la carte -tarjoilujen toteuttamiseen? 

Edeltävä osaaminen

Ammattimainen ruokatuotanto Juomat ja lainsäädäntö 

Arviointikriteerit, hyvä (3)

a.osaat käyttää johdonmukaisesti gastronomiaan liittyviä ammattikäsitteitä c. osaat työskennellä ryhmän jäsenenä tilaustarjoilussa sekä huomaat ja osaat kuvata toimintaan liittyviä ongelmia ja kehittämiskohteita d. osaat arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa f. osaat edistää ryhmän tavoitteellista toimintaa 

Siirry alkuun