Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatuLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: R64B307

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Osoitat perehtyneisyytesi ruoka- ja ravintolapalvelujen johtamisen eri osa-alueisiin. Osaat kuvailla ruoka- ja ravintolapalvelujen jakamisen prosesseihin sekä pohdit niiden merkitystä tuotannon suunnittelussa ja laatujohtamisessa. Opit ottamaan kokonaisvastuuta ja tekemään päätöksiä päivittäisjohtamisessa. Osaat johtaa käytännön työskentelyä ruoka- ja ravintolapalveluissa. Opit ymmärtämään esimiestyön merkityksen kestävän kehityksen mukaisen toiminnan toteuttamisessa ja kehittämisessä työyhteisössä

Sisältö

Mitkä ovat ruoka- ja ravintolapalvelujen johtamisen eri osa-alueet? Mitä ovat prosessit? Mitä tarkoittaa ruoka- ja ravintolapalvelujen kokonaislaatu esimiesnäkökulmasta? Miten toimin esimiehenä ruoka- ja ravintolapalveluissa?

Edeltävä osaaminen

Ei edellytetä aiempaa osaamista

Arviointikriteerit, hyvä (3)

a. osaat käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa b. osaat arvioida käyttämiäsi tietolähteitä kriittisesti c. osaat työskennellä ryhmän jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia d. osaat arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa e. osaat valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan f. osaat edistää ryhmän tavoitteellista toimintaa g. osaat soveltaa kriittisesti oman alan eettisiä periaatteita eri tilanteissa

Siirry alkuun