Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelut ideasta tuotteeksiLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: R64C203

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Osaat käyttää innovointimenetelmiä. Osaat suunnitella tuotekehitysprosessin yhteistyössä eri osapuolten kanssa. Osoitat perehtyneisyyttä ruuanvalmistuksen ilmiöihin ja aistinvaraisen arvioinnin perusteiden käyttöön tuotekehityksessä. Osaat käyttää tuotteelle tai palvelulle sopivaa hinnoittelumenetelmää. Osaat eritellä palvelukonseptien eroja. 

Sisältö

Mitä tarkoittaa innovointi tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä? Miten tuotekehitysprosessi etenee? Miten sovelletaan elintarvikekemiaa ja aistinvaraista arviointia ruokatuotteen kehittämisessä? Millaisia hinnoittelumenetelmiä voidaan käyttää? Mitä tarkoittavat palvelukonseptit? 

Edeltävä osaaminen

Ammattimainen ruokatuotanto

Arviointikriteerit, hyvä (3)

a. osaat käyttää johdonmukaisesti tuote- ja palvelukonsepteihin liittyviä käsitteitä d. osaat arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa e. osaat käyttää palvelualan hinnoittelumenetelmiä ja niihin liittyviä ohjelmistoja 

Siirry alkuun