Skip to main content

Planning and developing food and restaurant servicesLaajuus (5 cr)

Course unit code: M51B114

General information


Credits
5 cr
Institution
Peppi

Objective

You can design customer-oriented and profitable meal, food and beverage services following the business idea and the principles of sustainable development. You can produce, serve and evaluate products by using sensory evaluation methods. You master the requirements of series production, fluency, timing and efficiency at work. You can evaluate and develop systems and processes for production, delivery and services. You deepen your knowledge about information systems.

Content

Miten suunnitellaan ja kehitetään asiakaslähtöisiä ja kannattavia ruoka- ja ravintolapalveluita käyttäen apuna alan tietojärjestelmiä? Miten suunnitellaan, hinnoitellaan ja valmistetaan á la carte- ja tilaustarjoiluun soveltuvia tuotteita? Miten aistinvaraista arviointia käytetään tuotteita arvioitaessa ja kehitettäessä? Miten liikeideoiltaan erilaisten toimipaikkojen prosessit poikkeavat toisistaan?

Qualifications

Professional food production or corresponding skills

Go back to top of page