Siirry suoraan sisältöön

Palvelujen tuottaminen ja johtaminen, monimuoto: R6313KA

Opetussuunitelman tunnus: R6313KA

Tutkintonimike
restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Kevät 2014
Opetuskieli
suomi

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2013-2014 2014-2015 2015-2016 2016-2017 Kevät 2014 Syksy 2014 Kevät 2015 Syksy 2015 Kevät 2016 Syksy 2016 Kevät 2017 3. / 2014 4. / 2014 5. / 2014 1. / 2014 2. / 2014 3. / 2015 4. / 2015 5. / 2015 1. / 2015 2. / 2015 3. / 2016 4. / 2016 5. / 2016 1. / 2016 2. / 2017 3. / 2017
R6313KA-1000
Opinnot

(Valitaan kaikki )

45
R6313KA-1001
Työelämävalmiudet

(Valitaan kaikki )

15
A00A049 Ammatillinen kasvu 5
R64A300 Viestintätaidot ja tietotekniset valmiudet 5
R64A304 Turvallisuuden hallinta 5
R6313KA-1002
Alan toimintaympäristöosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A302 Marata-alan toimintaympäristö 5
R64A303 Asiakas palvelujen toimintaympäristössä 5
R64A301 Palveluosaaminen 5
R6313KA-1003
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A305 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 5
Y26300002 Projektiosaaminen 5
R64AE10 Palvelualan englanti 5
R6313KA-1004
PAKOLLISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

75
R6313KA-1005
Palvelutuotannon perusteet

(Valitaan kaikki )

15
R64B300 Elintarvikkeet ja elintarvikelainsäädäntö 5
R64B301 Elintarvikehygienia ja puhtaanapito 5
R64B302 Juomat ja lainsäädäntö 5
R6313KA-1006
Ravitsemispalvelujen tuottaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B303 Ammattimainen ruokatuotanto 5
R64B304 Ravitsemus ja erityisruokavaliot 5
R64B305 Palveluyrityksen laiteteknologia 5
R6313KA-1007
Asiakkuuksien hallinta

(Valitaan kaikki )

15
R64C201 Markkinointiviestintä 5
R64C202 Myynti ja asiakkuuksien hallinta 5
R64B311 Markkinoinnin perusteet 5
R6313KA-1008
Liiketoimintaosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B309 Laskentatoimen perusteet 5
R64B310 Kustannus- ja kannattavuuslaskenta 5
R64B308 Osto- ja hankintatoimi 5
R6313KA-1009
Esimiesosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B312 Palveluyrityksen johtaminen 5
R64B313 Henkilöstöjohtaminen 5
R64BR10 Palvelualan ruotsi 5
R6313KA-1010
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 30)

30
R6313KA-1011
Innovatiiviset ruokapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
R64C203 Ruokapalvelut ideasta tuotteeksi 5
R64C204 Gastronomia 5
R64C205 Harmony of Food and Beverages 5
R6313KA-1012
Prosessien johtaminen puhtaus- ja tilapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64C206 Tilapalvelut ja -suunnittelu 5
R64C207 Puhtauspalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64C208 Puhtauspalvelujen johtaminen ja laatu 5
R6313KA-1013
Prosessien johtaminen ruoka- ja ravintolapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64B306 Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64B307 Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu 5
R64C200 Customer-orientated Nutrition 5
R6313KA-1014
Innovaatio- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

0
R6313KA-1015
Venäjä-osaaminen

(Valitaan kaikki )

15
A00C100 Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin 5
A00C101 Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä 5
A00C102 Oman ammattialan Venäjä-projekti 5
R6313KA-1016
Matkailupolku

(Valitaan kaikki )

0
R6313KA-1017
Projektiopinnot

(Valitaan kaikki )

0
R6313KA-1018
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
R64D031 Ruokatuotannon perusteet 5
J00DE11 Englannin tehovalmennus 3
J00DR11 Ruotsin tehovalmennus 3
R6313KA-1019
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
R64E100 Harjoittelu 1 5
R64E101 Harjoittelu 2 10
R64E102 Harjoittelu 3 15
R6313KA-1020
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

0
Yhteensä 210 77.2 83.8 40 0 77.2 62.2 21.7 25 15 0 0 76.1 0.6 0.6 61 1.3 7.4 7.4 7.4 25 0 5.1 5.1 5.1 0 0 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
R6313KA-1000
Opinnot

(Valitaan kaikki )

45
R6313KA-1001
Työelämävalmiudet

(Valitaan kaikki )

15
A00A049 Ammatillinen kasvu 5
R64A300 Viestintätaidot ja tietotekniset valmiudet 5
R64A304 Turvallisuuden hallinta 5
R6313KA-1002
Alan toimintaympäristöosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A302 Marata-alan toimintaympäristö 5
R64A303 Asiakas palvelujen toimintaympäristössä 5
R64A301 Palveluosaaminen 5
R6313KA-1003
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64A305 Tutkimus- ja kehittämistyön perusteet 5
Y26300002 Projektiosaaminen 5
R64AE10 Palvelualan englanti 5
R6313KA-1004
PAKOLLISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki )

75
R6313KA-1005
Palvelutuotannon perusteet

(Valitaan kaikki )

15
R64B300 Elintarvikkeet ja elintarvikelainsäädäntö 5
R64B301 Elintarvikehygienia ja puhtaanapito 5
R64B302 Juomat ja lainsäädäntö 5
R6313KA-1006
Ravitsemispalvelujen tuottaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B303 Ammattimainen ruokatuotanto 5
R64B304 Ravitsemus ja erityisruokavaliot 5
R64B305 Palveluyrityksen laiteteknologia 5
R6313KA-1007
Asiakkuuksien hallinta

(Valitaan kaikki )

15
R64C201 Markkinointiviestintä 5
R64C202 Myynti ja asiakkuuksien hallinta 5
R64B311 Markkinoinnin perusteet 5
R6313KA-1008
Liiketoimintaosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B309 Laskentatoimen perusteet 5
R64B310 Kustannus- ja kannattavuuslaskenta 5
R64B308 Osto- ja hankintatoimi 5
R6313KA-1009
Esimiesosaaminen

(Valitaan kaikki )

15
R64B312 Palveluyrityksen johtaminen 5
R64B313 Henkilöstöjohtaminen 5
R64BR10 Palvelualan ruotsi 5
R6313KA-1010
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
R6313KA-1011
Innovatiiviset ruokapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
R64C203 Ruokapalvelut ideasta tuotteeksi 5
R64C204 Gastronomia 5
R64C205 Harmony of Food and Beverages 5
R6313KA-1012
Prosessien johtaminen puhtaus- ja tilapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64C206 Tilapalvelut ja -suunnittelu 5
R64C207 Puhtauspalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64C208 Puhtauspalvelujen johtaminen ja laatu 5
R6313KA-1013
Prosessien johtaminen ruoka- ja ravintolapalveluissa

(Valitaan kaikki )

15
R64B306 Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
R64B307 Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu 5
R64C200 Customer-orientated Nutrition 5
R6313KA-1014
Innovaatio- ja yrittäjyysosaaminen

(Valitaan kaikki )

0
R6313KA-1015
Venäjä-osaaminen

(Valitaan kaikki )

15
A00C100 Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin 5
A00C101 Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä 5
A00C102 Oman ammattialan Venäjä-projekti 5
R6313KA-1016
Matkailupolku

(Valitaan kaikki )

0
R6313KA-1017
Projektiopinnot

(Valitaan kaikki )

0
R6313KA-1018
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
R64D031 Ruokatuotannon perusteet 5
J00DE11 Englannin tehovalmennus 3
J00DR11 Ruotsin tehovalmennus 3
R6313KA-1019
HARJOITTELU

(Valitaan kaikki )

30
R64E100 Harjoittelu 1 5
R64E101 Harjoittelu 2 10
R64E102 Harjoittelu 3 15
R6313KA-1020
OPINNÄYTETYÖ

(Valitaan kaikki )

0
Siirry alkuun