Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuoto: M5215SA

Opetussuunitelman tunnus: M5215SA

Tutkintonimike
restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2015
Opetuskieli
suomi

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2015-2016 2016-2017 2017-2018 2018-2019 Syksy 2015 Kevät 2016 Syksy 2016 Kevät 2017 Syksy 2017 Kevät 2018 Syksy 2018 1. / 2015 2. / 2015 3. / 2016 4. / 2016 5. / 2016 1. / 2016 2. / 2017 3. / 2017 1. / 2017 2. / 2018 3. / 2018 1. / 2018
M5215SA-1000
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki )

140
M5215SA-1001
Valmiuksia työelämään

(Valitaan kaikki )

15
A00A600 Ammatillinen kasvu 5
A00A601 Tietojenkäsittely organisaatiossa 5
M51A100 Viestintätaidot 5
M5215SA-1002
Matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana

(Valitaan kaikki )

15
M51A101 Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö 5
M51A102 Matkailu- ja ravitsemisalan yritystoiminta 5
M51A103 Kestävyys, laatu ja turvallisuus 5
M5215SA-1003
Asiakkaan kohtaaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51A104 Asiakkaan ohjaaminen elämyksen lähteelle 5
M51A105 Asiakas palvelujen toimintaympäristössä 5
M51A106 English for hospitality services 5
M5215SA-1004
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminta

(Valitaan kaikki )

15
M51B100 Liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen 5
M51B101 Palveluyrityksen talous 5
M51B102 Palveluyrityksen markkinointi ja myynti 5
M5215SA-1005
Elämys- ja palveluliiketoiminnan kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B109 Sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet 5
M51B110 Asiakaslähtöinen palvelumuotoilu 5
A00A602 Projektiosaaminen 5
M5215SA-1006
Johtamis- ja kehittämisosaaminen

(Valitaan kaikki )

20
M51B117 Johtaminen ja esimiestyö 5
M51B118 Svenska för turismbranchen 5
M51B119 Svenska för servicebranchen 5
M51B120 Tutkimus- ja kehittämistyön menetelmät 5
M5215SA-1007
Harjoittelu

(Valitaan kaikki )

30
M51E100 Harjoittelu, ydinosaaminen 15
M51E101 Harjoittelu, täydentävä osaaminen 15
M5215SA-1008
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
OM5101 Opinnäytetyö 15
M5215SA-1009
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan opintopisteitä: 70)

70
M5215SA-1010
Ruoka- ja ravintolapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
M51A110 Elintarvikkeet, elintarvikehygienia 5
M51A111 Ravitsemus ja erityisruokavaliot 5
M51A112 Ruoanvalmistuksen perusteet 5
M5215SA-1011
Kotimaiset ja kansainväliset matkakohteet

(Valitaan kaikki )

15
M51A107 Destination Finland 5
M51A108 Kansainväliset matkakohteet 5
M51A109 Ohjatut projektit 5
M5215SA-1012
Ruoka- ja ravintolapalvelujen tuottaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B106 Ammattimainen ruokatuotanto 5
M51B107 Juomat ja lainsäädäntö 5
M51B108 Laitetekniiikka palvelualoilla 5
M5215SA-1013
Elämyksellisten matkailupalveluiden tuottaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B103 Retki- ja ohjelmapalvelutuotanto 5
M51B104 Matkailun riskit 5
M51B105 Matkailutuotepaketointi 5
M5215SA-1014
Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B114 Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
M51B115 Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu 5
M51B116 Customer-orientated nutrition 5
M5215SA-1015
Hospitality management in international context

(Valitaan kaikki )

15
M51B111 Seasonality and tourism planning 5
M51B112 Hospitality management 5
M51B113 International marketing 5
M5215SA-1016
Majoitus- ja tilapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
M51C100 Majoituspalvelut 5
M51C101 Kokous- ja tapahtumapalvelut 5
M51C102 Majoitus- ja tilapalvelujen tuottaminen ja johtaminen 5
M5215SA-1017
Innovative culinary tourism

(Valitaan kaikki )

15
M51C103 Design of food products and services 5
M51C104 Gastronomia 5
M51C105 Harmony of food and beverages 5
M5215SA-1018
Tapahtumatuotanto

(Valitaan kaikki )

15
M51C106 Tapahtumatuotannon perusteet 5
M51C107 Tekijänoikeudet ja sopimukset 5
M51C108 Event marketing 5
M5215SA-1019
Digitaalisen tiedon hallinta ja palvelut

(Valitaan kaikki )

15
A00A620 Tietojärjestelmät organisaatiossa 5
A00A621 Digitaalinen tiedon hallinta 5
A00A622 Digitaalisten palvelujen kehittäminen 5
M5215SA-1020
Yrittäjyysopinnot

(Valitaan kaikki )

15
Y25300001 Liiketoimintasuunnitelma 5
Y26300003 Yrityksen perustaminen ja markkinointi 5
Y25300003 Yrityslähtöinen kaupallistamisprosessi 5
M5215SA-1021
Innovaatio-opinnot

(Valitaan kaikki )

15
Y26300004 Konseptointi ja tuotteistaminen 5
Y26300005 Innovaatiojohtaminen 5
Y25300002 Käyttäjälähtöinen innovaatioprosessi 5
M5215SA-1022
Venäjä-opinnot

(Valitaan kaikki )

15
A00C100 Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin 5
A00C101 Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä 5
A00C102 Oman ammattialan Venäjä-projekti 5
M5215SA-1023
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
J00DE11 Englannin tehovalmennus 3
J00DR11 Ruotsin tehovalmennus 3
J00DS21 Saksa 1, A1 5
J00DS22 Saksa 2, A1 5
J00DV21 Venäjä 1, A1 5
J00DV22 Venäjä 2, A1 5
J00DF21 Ranska 1, A1 5
J00DH21 Espanja 1, A1 5
Yhteensä 210 80 105 76 20 29 51 59 46 31 45 20 28.5 0.5 17.3 17.3 17.3 59 23 23 31 22.5 22.5 20

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Amk-tutkinto

Ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin kuuluu: 1) perus- ja ammattiopintoja; 2) vapaasti valittavia opintoja; 3) ammattitaitoa edistävää harjoittelua; 4) opinnäytetyö.

Vapaasti valittavat opinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

Vapaasti valittavat opinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

Vapaasti valittavat opinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

Vapaasti valittavat opinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

Vapaasti valittavat opinnot

Ei liitettyjä opintojaksoja

Luokittelemattomat
Ammatillinen kasvu
Tietojenkäsittely organisaatiossa
Viestintätaidot
Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö
Matkailu- ja ravitsemisalan yritystoiminta
Kestävyys, laatu ja turvallisuus
Asiakkaan ohjaaminen elämyksen lähteelle
Asiakas palvelujen toimintaympäristössä
English for hospitality services
Liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen
Palveluyrityksen talous
Palveluyrityksen markkinointi ja myynti
Sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet
Asiakaslähtöinen palvelumuotoilu
Projektiosaaminen
Johtaminen ja esimiestyö
Svenska för turismbranchen
Svenska för servicebranchen
Tutkimus- ja kehittämistyön menetelmät
Elintarvikkeet, elintarvikehygienia
Ravitsemus ja erityisruokavaliot
Ruoanvalmistuksen perusteet
Destination Finland
Kansainväliset matkakohteet
Ohjatut projektit
Ammattimainen ruokatuotanto
Juomat ja lainsäädäntö
Laitetekniiikka palvelualoilla
Retki- ja ohjelmapalvelutuotanto
Matkailun riskit
Matkailutuotepaketointi
Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen
Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu
Customer-orientated nutrition
Seasonality and tourism planning
Hospitality management
International marketing
Majoituspalvelut
Kokous- ja tapahtumapalvelut
Majoitus- ja tilapalvelujen tuottaminen ja johtaminen
Design of food products and services
Gastronomia
Harmony of food and beverages
Tapahtumatuotannon perusteet
Tekijänoikeudet ja sopimukset
Event marketing
Tietojärjestelmät organisaatiossa
Digitaalinen tiedon hallinta
Digitaalisten palvelujen kehittäminen
Liiketoimintasuunnitelma
Yrityksen perustaminen ja markkinointi
Yrityslähtöinen kaupallistamisprosessi
Konseptointi ja tuotteistaminen
Innovaatiojohtaminen
Käyttäjälähtöinen innovaatioprosessi
Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin
Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä
Oman ammattialan Venäjä-projekti
Englannin tehovalmennus
Ruotsin tehovalmennus
Saksa 1, A1
Saksa 2, A1
Venäjä 1, A1
Venäjä 2, A1
Ranska 1, A1
Espanja 1, A1

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
M5215SA-1000
YDINOSAAMINEN

(Valitaan kaikki )

140
M5215SA-1001
Valmiuksia työelämään

(Valitaan kaikki )

15
A00A600 Ammatillinen kasvu 5
A00A601 Tietojenkäsittely organisaatiossa 5
M51A100 Viestintätaidot 5
M5215SA-1002
Matkailu- ja ravitsemispalvelut toimialana

(Valitaan kaikki )

15
M51A101 Matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristö 5
M51A102 Matkailu- ja ravitsemisalan yritystoiminta 5
M51A103 Kestävyys, laatu ja turvallisuus 5
M5215SA-1003
Asiakkaan kohtaaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51A104 Asiakkaan ohjaaminen elämyksen lähteelle 5
M51A105 Asiakas palvelujen toimintaympäristössä 5
M51A106 English for hospitality services 5
M5215SA-1004
Matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminta

(Valitaan kaikki )

15
M51B100 Liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen 5
M51B101 Palveluyrityksen talous 5
M51B102 Palveluyrityksen markkinointi ja myynti 5
M5215SA-1005
Elämys- ja palveluliiketoiminnan kehittäminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B109 Sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet 5
M51B110 Asiakaslähtöinen palvelumuotoilu 5
A00A602 Projektiosaaminen 5
M5215SA-1006
Johtamis- ja kehittämisosaaminen

(Valitaan kaikki )

20
M51B117 Johtaminen ja esimiestyö 5
M51B118 Svenska för turismbranchen 5
M51B119 Svenska för servicebranchen 5
M51B120 Tutkimus- ja kehittämistyön menetelmät 5
M5215SA-1007
Harjoittelu

(Valitaan kaikki )

30
M51E100 Harjoittelu, ydinosaaminen 15
M51E101 Harjoittelu, täydentävä osaaminen 15
M5215SA-1008
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
OM5101 Opinnäytetyö 15
M5215SA-1009
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN

(Valitaan opintopisteitä: 70 )

70
M5215SA-1010
Ruoka- ja ravintolapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
M51A110 Elintarvikkeet, elintarvikehygienia 5
M51A111 Ravitsemus ja erityisruokavaliot 5
M51A112 Ruoanvalmistuksen perusteet 5
M5215SA-1011
Kotimaiset ja kansainväliset matkakohteet

(Valitaan kaikki )

15
M51A107 Destination Finland 5
M51A108 Kansainväliset matkakohteet 5
M51A109 Ohjatut projektit 5
M5215SA-1012
Ruoka- ja ravintolapalvelujen tuottaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B106 Ammattimainen ruokatuotanto 5
M51B107 Juomat ja lainsäädäntö 5
M51B108 Laitetekniiikka palvelualoilla 5
M5215SA-1013
Elämyksellisten matkailupalveluiden tuottaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B103 Retki- ja ohjelmapalvelutuotanto 5
M51B104 Matkailun riskit 5
M51B105 Matkailutuotepaketointi 5
M5215SA-1014
Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen

(Valitaan kaikki )

15
M51B114 Ruoka- ja ravintolapalvelujen suunnittelu ja kehittäminen 5
M51B115 Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen ja laatu 5
M51B116 Customer-orientated nutrition 5
M5215SA-1015
Hospitality management in international context

(Valitaan kaikki )

15
M51B111 Seasonality and tourism planning 5
M51B112 Hospitality management 5
M51B113 International marketing 5
M5215SA-1016
Majoitus- ja tilapalvelut

(Valitaan kaikki )

15
M51C100 Majoituspalvelut 5
M51C101 Kokous- ja tapahtumapalvelut 5
M51C102 Majoitus- ja tilapalvelujen tuottaminen ja johtaminen 5
M5215SA-1017
Innovative culinary tourism

(Valitaan kaikki )

15
M51C103 Design of food products and services 5
M51C104 Gastronomia 5
M51C105 Harmony of food and beverages 5
M5215SA-1018
Tapahtumatuotanto

(Valitaan kaikki )

15
M51C106 Tapahtumatuotannon perusteet 5
M51C107 Tekijänoikeudet ja sopimukset 5
M51C108 Event marketing 5
M5215SA-1019
Digitaalisen tiedon hallinta ja palvelut

(Valitaan kaikki )

15
A00A620 Tietojärjestelmät organisaatiossa 5
A00A621 Digitaalinen tiedon hallinta 5
A00A622 Digitaalisten palvelujen kehittäminen 5
M5215SA-1020
Yrittäjyysopinnot

(Valitaan kaikki )

15
Y25300001 Liiketoimintasuunnitelma 5
Y26300003 Yrityksen perustaminen ja markkinointi 5
Y25300003 Yrityslähtöinen kaupallistamisprosessi 5
M5215SA-1021
Innovaatio-opinnot

(Valitaan kaikki )

15
Y26300004 Konseptointi ja tuotteistaminen 5
Y26300005 Innovaatiojohtaminen 5
Y25300002 Käyttäjälähtöinen innovaatioprosessi 5
M5215SA-1022
Venäjä-opinnot

(Valitaan kaikki )

15
A00C100 Johdatus venäläiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin 5
A00C101 Kieli- ja kulttuurikylpy sekä orientaatio omaan toimialaan Venäjällä 5
A00C102 Oman ammattialan Venäjä-projekti 5
M5215SA-1023
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
J00DE11 Englannin tehovalmennus 3
J00DR11 Ruotsin tehovalmennus 3
J00DS21 Saksa 1, A1 5
J00DS22 Saksa 2, A1 5
J00DV21 Venäjä 1, A1 5
J00DV22 Venäjä 2, A1 5
J00DF21 Ranska 1, A1 5
J00DH21 Espanja 1, A1 5
Siirry alkuun