Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelujen suunnittelu (5op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU44-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
08.11.2021 - 21.11.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
07.03.2022 - 01.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Laura Pulkkinen
Ryhmät
MRKT21SV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
MRMI21SV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU44

Toteutukselle Ruokapalvelujen suunnittelu MR00DU44-3006 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Arviointi

Osaat
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä.
etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä.
toimia asiakkaiden, käyttäjien, kohderyhmien kanssa.
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti.
perustella toimintaansa oman alan eettisten periaatteiden mukaisesti.

Siirry alkuun