Siirry suoraan sisältöön

Ruokamatkailutuotteen suunnittelu ja toteutusLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: MR00FL81

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
englanti

Osaamistavoitteet

Osaat suunnitella ruokamatkailutuotteita, jotka heijastavat alueen raaka-aineita, historiaa, perinteitä, tarinoita ja elämäntapaa.
Osaat suunnitella ja toteuttaa vastuullisen ruokamatkailun palvelutuotteen yrityksen liiketoimintamallin mukaisesti.
Osaat soveltaa palvelumuotoiluajattelua asiakaslähtöisen ruokamatkailutuotteen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Sisältö

Miten suunnittelet ruokamatkailutuotteen, joka heijastaa alueen raaka-aineita, historiaa, perinteitä, tarinoita ja elämäntapaa?
Miten suunnittelet ja toteutat vastuullisen ruokamatkailun palvelutuotteen yrityksen liiketoimintamallin mukaisesti?
Miten sovellat palvelumuotoiluajattelua asiakaslähtöisen ruokamatkailutuotteen suunnittelussa ja toteuttamisessa?

Arviointi

Opiskelija osaa
a. käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa. 
b. arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti. 
c. työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia. 
d. arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa. 
e. valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan. 
g. soveltaa kriittisesti oman alan eettisiä periaatteita eri tilanteissa. 

Siirry alkuun