Yritystoiminta ja yrittäjyys hyvinvointialalla (5 op)
Toteutuksen tunnus: WM00EJ57-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
22.08.2022 - 28.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
29.08.2022 - 31.12.2022
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Liiketalouden koulutusyksikkö
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 0 - 40
- Koulutus
- Degree Programme in Wellbeing Management
- Opettajat
- Tiina Rissanen
- Vastuuopettaja
- Tiina Rissanen
- Ryhmät
-
WMMI22SPWellbeing Management, päivätoteutus
- Opintojakso
- WM00EJ57
Tavoitteet
Osaat arvioida yrittäjyyden merkitystä ja mahdollisuuksia digitaalisessa yhteiskunnassa.
Osaat arvioida omia yrittäjäominaisuuksia sekä tunnistaa yrittäjänä toimimisen muotoja.
Osaat kuvata yrityksen toimintakokonaisuuden.
Osoitat perehtyneisyyttä liiketoiminnan alkuvaiheen suunnitteluun liittyviin osa-alueisiin.
Sisältö
Mikä on yritystoiminnan ja yrittäjyyden yhteiskunnallinen merkitys?
Mitä yrittämisen mahdollisuuksia digitaalinen yhteiskunta tarjoaa?
Mitä ominaisuuksia ja osaamista yrittäjältä edellytetään?
Miten yritys toimii ja mitä ovat liiketoimintaprosessit?
Mitkä seikat vaikuttavat yritysmuodon valintaan?
Mitä tulee huomioida yritysmuodon valinnassa?
Mitkä ovat yrityksen keskeiset sidosryhmät?
Miten laaditaan liiketoimintasuunnitelma?
Arviointi
Opiskelija osaa
käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä
etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä
käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä ja tekniikoita
toimia tiimin jäsenenä tavoitteellisesti
Opiskelumateriaali
Materials will be announced in Learn. All the materials are available online.
Tenttien ja tehtävien ajoittuminen
The course contains both individual assignments as well as group work assignments. The schedule of the assignments will be announced in Learn.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Both individual assignments and group assignments are evaluated.
The basis for evaluation is:
Students can
- use professional vocabulary systematically
- look for information in the key information sources of the field
- identify interrelated tasks
- use the key models, methods and techniques of the professional field
- work as team members in a goal-oriented way
Assessment criteria equals to grade 3.