Siirry suoraan sisältöön

Food safety (5 op)

Toteutuksen tunnus: AV00DW63-3002

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
14.03.2022 - 08.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Vanha_Avoin AMK ja täydennyskoulutus (vanhettu)
Toimipiste
E-kampus
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Avoin ammattikorkeakoulu
Opettajat
Eliisa Kotro
Vastuuopettaja
Eliisa Kotro
Ryhmät
AVKKDIPLTOURISM21_22
Avoin AMK, LT ja MRNY, tourism and business management (hall.)
Opintojakso
AV00DW63
Toteutukselle AV00DW63-3002 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Which food product regulations affect food safety and work in professional kitchens? Which are the risks related to handling, preparing, serving and selling food? How are the risks managed? How are food products handled and stored in a safe way? What are the responsibilities of food professionals according to the European Union legislation? What does a self-monitoring plan include and how is it implemented?

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun