Food safety (5 op)
Toteutuksen tunnus: AV00DW63-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 14.03.2022 - 08.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Vanha_Avoin AMK ja täydennyskoulutus (vanhettu)
- Toimipiste
- E-kampus
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Avoin ammattikorkeakoulu
- Opettajat
- Eliisa Kotro
- Vastuuopettaja
- Eliisa Kotro
- Ryhmät
-
AVKKDIPLTOURISM21_22Avoin AMK, LT ja MRNY, tourism and business management (hall.)
- Opintojakso
- AV00DW63
Toteutukselle AV00DW63-3002 ei löytynyt varauksia!
Tavoitteet
Which food product regulations affect food safety and work in professional kitchens? Which are the risks related to handling, preparing, serving and selling food? How are the risks managed? How are food products handled and stored in a safe way? What are the responsibilities of food professionals according to the European Union legislation? What does a self-monitoring plan include and how is it implemented?
Arviointiasteikko
1-5