Siirry suoraan sisältöön

Matkailu- ja ravitsemisalan henkilöstöjohtaminenLaajuus (5 op)

Tunnus: MR00FD84

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Osaat hahmottaa henkilöstöhallinnon kokonaisuuden ja tunnet henkilöstöjohtamisen malleja ja työkaluja.
Tunnistat esihenkilön ja työntekijän vastuut ja velvollisuudet sekä eettisyyteen liittyviä kokonaisuuksia.
Hallitset rekrytointiprosessin ja perehdytysprosessin ja osaat kehittää niitä.
Osaat hahmottaa tulevaisuuden työelämänäkymiä henkilöstöhallinnon näkökulmasta matkailu- ja ravitsemisalalla.

Sisältö

Mitkä ovat henkilöstöhallinnon osa-alueet?
Millaisia malleja ja työkaluja on henkilöstöjohtamisessa?
Mitkä ovat esihenkilön ja työntekijän vastuut ja velvollisuudet?
Mitkä ovat rekrytointi- ja perehdytysprosessien eri vaiheet ja miten rekrytointia ja perehdytystä voidaan kehittää?
Miten monimuotoista henkilöstöä johdetaan?
Mitkä asiat vaikuttavat ja miten valmistaudut esihenkilönä tulevaisuuden työelämän muutoksiin matkailu- ja ravitsemisalalla?