ElintarviketeknologiaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: YT00AF70
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Korkeakoulu
- Peppi
Osaamistavoitteet
Osaat yleisimpiä elintarvikkeiden valmistukseen liittyviä prosesseja.
Osaat hyödyntää omaa osaamistasi elintarviketoimijoiden ketjussa ja osaat tarkastella sitä yrittäjän näkökulmasta.
Sisältö
Miten erilaisia elintarvikkeita valmistetaan, millaisia koneita ja laitteita tarvitaan?
Miten tehdään elintarvikkeiden tuotekehitystä? Käytännön harjoituksia.
Miten erilaisia mikrobeja voidaan hyödyntää elintarvikkeiden valmistuksessa? Käytännön harjoituksia.
Millaista yrittäjyyttä elintarviketuotannon ympärille tarvitaan ja voi muodostua?
Arviointi
a) käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
d) arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa
e) valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan
Oppimateriaalit
Elintarviketurvallisuus, Elintarvikevalvonta