Skip to main content

Food technologyLaajuus (5 cr)

Course unit code: HAM0ER84

General information


Credits
5 cr

Objective

Tiedät millaisilla menetelmillä elintarvikkeiden ominaisuuksia ja säilyvyyttä voidaan muokata.
Tunnet erilaisia menetelmiä joilla elintarvikkeita voidaan jalostaa ja osaat arvioida menetelmän soveltuvuutta ja perustella sen tapauskohtaisesti.

Content

Miten erilaisia raaka-aineita voidaan jalostaa tuotteiksi?
Miten raaka-aineiden erilaiset käsittelyt vaikuttavat lopputulokseen?
Erilaisiin käsittelymenetelmiin perehdytään käytännön harjotteissa.

Evaluation

Opiskelija
- osaa arvioida erilaisten käsittelymenetelmien soveltuvuutta eri raaka-aineille ja tuotteille
- osaa nimetä ja kuvata erilaisia käsittelymenetelmiä
- on tehnyt käytännön harjoitteet aikataulussa ja hyväksytysti myös raportoinnin

Go back to top of page