Siirry suoraan sisältöön

ElintarviketekniikkaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: HAM0ER84

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op

Osaamistavoitteet

Tiedät millaisilla menetelmillä elintarvikkeiden ominaisuuksia ja säilyvyyttä voidaan muokata.
Tunnet erilaisia menetelmiä joilla elintarvikkeita voidaan jalostaa ja osaat arvioida menetelmän soveltuvuutta ja perustella sen tapauskohtaisesti.

Sisältö

Miten erilaisia raaka-aineita voidaan jalostaa tuotteiksi?
Miten raaka-aineiden erilaiset käsittelyt vaikuttavat lopputulokseen?
Erilaisiin käsittelymenetelmiin perehdytään käytännön harjotteissa.

Arviointi

Opiskelija
- osaa arvioida erilaisten käsittelymenetelmien soveltuvuutta eri raaka-aineille ja tuotteille
- osaa nimetä ja kuvata erilaisia käsittelymenetelmiä
- on tehnyt käytännön harjoitteet aikataulussa ja hyväksytysti myös raportoinnin

Siirry alkuun