Hygiene passportLaajuus (2 cr)
Course unit code: AV00DO25
General information
- Credits
- 2 cr
- Teaching language
- Finnish
- Institution
- Peppi
Objective
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän keskeisen lainsäädännön ja sen tuomat velvoitteet. Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn periaatteet. Saat valmiuksia Ruokaviraston Hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
Content
Perehdyt Ruokaviraston määräyksessä hygieniaosaamisesta (1/2009) määriteltyihin osa-alueisiin, jotka elintarvikehuoneistossa työskentelevän on hallittava. Saat valmiuksia Ruokaviraston hygieniaosaamistestin suorittamiseen.
1. Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
2. Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat
3. Henkilökohtainen hygienia
4. Puhtaanapito
5. Omavalvonta
6. Lainsäädäntö, viranomaiset
Evaluation
Hyväksytysti suoritettu hygieniaosaamistesti.
Qualifications
ei ole
Assessment criteria, approved/failed
Hygieniaosaamistestin läpäisee 34 / 40 pisteellä.