Skip to main content

Food Services at the EventLaajuus (2 cr)

Course unit code: C-02469-PR10049

General information


Credits
2 cr
Teaching language
Finnish
Institution
Karelia University of Applied Sciences

Objective

Tunnistat elämyksellisen ja vastuullisen ruokapalvelujen suunnittelun merkityksen tapahtumissa sekä löydät ratkaisuja, miten asiakkaalle luodaan hyvä ruokakokemus.

Content

Askarruttavatko tapahtumien ruokajärjestelyt sinua tai mietitkö miten kehittäisit oman tapahtumasi ruokapalvelukokemusta? Oheispalvelujen, kuten ruoan, merkitys tapahtumista syntyvässä kokonaiselämyksessä kasvaa koko ajan. Ruoalla on myös iso vaikutus positiivisen kävijäkokemuksen syntymiseen tapahtumissa. Opintojakson sisältöjä ovat mm. - ruokailujen yleinen toimivuus, - tapahtuman eri kohderyhmien ruokahuolto - hyvän asiakaspalvelun merkitys - ruokapalvelujen kokonaissuunnittelu, ruokalistasuunnittelu - ruokatrendien ja paikallisten ruokatuotteiden hyödyntäminen - tapahtumaruokailujen vastuullisuus, elintarvikelainsäädäntö ja lupa-asiat.

Go back to top of page