Skip to main content

Nutrition in FinlandLaajuus (5 cr)

Course unit code: C-02504-MM00BY26

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish
Institution
JAMK University of Applied Sciences

Objective

Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys ravitsemuksesta. Tarkoituksena on synnyttää mielenkiintoa ravitsemuksen opiskelua kohtaan. Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen sekä osaat viestiä ravitsemuksesta asiakaslähtöisesti. Tunnistat suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät sekä haasteet. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää ja mediaa. Tunnistat peruselintarvikkeiden ravintoainesisällöt ja niiden vaikutuksen ruokavalioon. Osaat perusravintoainelaskennan ja osaat soveltaa laskentaa ravitsemussuosituksiin. Osaamiset: Kestävä ruokajärjestelmäosaaminen Palveluliiketoimintaosaaminen Oppimaan oppiminen

Content

Suomalaisten ravitsemus Elintarvikkeet ja ravitsemus Ravitsemuslaatu Ravitsemusviestintä Erityisruokavaliot Vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Assessment criteria, approved/failed

Tunnistat ravitsemuksen yhteyden hyvinvointiin ja terveyteen. Tunnistat elintarvikkeiden ja ravitsemuksellisen laadun merkityksen. Tunnistat yleisimpiä erityisruokavalioita. Ymmärrät ravitsemusviestinnän periaatteet.

Go back to top of page