Skip to main content

Service design and productizationLaajuus (5 cr)

Course unit code: C-02631-KUKE1

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish
Institution
Humak University of Applied Sciences

Objective

Students - understand the basic principles and practices of service design and productization - are familiar with the concepts, phases and approaches of customer-oriented service design and productization processes - can use creative problem-solving methods in developing services and products - understand the significance of productization and service design as part of their professional competence identity and economically sustainable action.

Content

- familiarization with the concepts and basic principles of productization and service design - utilizing the methods of service design and productization - recognizing and productizing their own competencesworkplace-based project

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelijalla on haasteita tiedon sisäistämisessä ja hyödyntämisessä tehtävissä sekä projektissa. Tietoperustan käyttö ja tiedon soveltaminen on vähäistä ja merkinnät puutteellisia. Tehtävänantojen ja aikataulujen noudattaminen tuottaa vaikeuksia.

Assessment criteria, good (3)

Opiskelija on sisäistänyt käsitteet ja menetelmät kohtuullisen hyvin sekä osaa pääosin soveltaa opintojaksolla oppimaansa tietoa tehtävissä ja projektissa. Tietoperustaa on hyödynnetty omiin esimerkkeihin, mutta tiedon soveltaminen vaatii vielä harjoittelua. Opiskelija arvioi ja reflektoi oppimaansa hyvin. Opiskelija on suorittanut tehtävät pääosin tehtävänannon mukaisesti.

Assessment criteria, excellent (5)

Opiskelija on sisäistänyt käsitteet ja menetelmät sekä osaa soveltaa opintojaksolla oppimaansa tietoa taitavasti tehtävissä ja projektissa. Tietoperustaa on hyödynnetty ja sovellettu omiin esimerkkeihin onnistuneesti. Opiskelija osaa arvioida ja reflektoida realistisesti ja syvällisesti oppimaansa. Opiskelija on suorittanut tehtävät huolellisesti ja tehtävänannon mukaisesti.

Materials

Kirjallisuus Artikkelit Blogit Videot Podcastit

Further information

Students • can plan and implement profitable and customer-oriented products and services • can use creative problem-solving methods in field-related innovation processes • can recognize, assess and develop their own professional competence and identity. The 5 ECTS study unit consists of two parts: Service design and productization 3 ECTS Productization project 2 ECTS

Evaluation

Osallistumalla opintojaksolle Hankkeessa Projekti

Go back to top of page