Siirry suoraan sisältöön

Fysioterapeuttikoulutus

Tutkinto:
Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
fysioterapeutti (AMK)

Laajuus:
210 op

Opintojen tavoite

Fysioterapeutti (AMK) -koulutuksesta valmistut kuntoutusalan ammattilaiseksi. Tutkinnon suoritettuasi osaat tutkia ja edistää liikkumis-, työ- ja toimintakykyä tukemalla ihmisen omaa toimijuutta ja osallistumista yhteistyössä hänen lähipiirinsä kanssa.

Osaat toimia fysioterapiatilanteissa asiakaslähtöisesti ja potilasturvallisuus huomioiden. Osaat käyttää fysioterapian menetelmiä yksilöiden ja ryhmien ohjauksessa.

Fysioterapeutin työhön sisältyy erityisesti ihmisen liikkumiseen liittyvien voimavarojen ja edellytysten arviointi ja vahvistaminen sekä ympäristöstä aiheutuvien rajoitteiden vähentäminen. Työssäsi kohtaat terveitä, sairaita ja tapaturmista tai vammoista kuntoutuvia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa.

Fysioterapeuttina toimit fysioterapian asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä ja verkostoissa. Osaat toimia itsenäisesti ja yhteistyössä erilaisissa fysioterapian toimintaympäristöissä sekä osaat vahvistaa työllistymisvalmiuksiasi ja markkinoida osaamistasi työelämälle.

Koulutuksen sisältö

Fysioterapeutin tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä (op). Opinnot koostuvat ydinosaamisesta (165 op) sekä täydentävästä osaamisesta (45 op).

Ensimmäisen vuoden aikana opit perusteita fysioterapeutin työlle. Opinnoissa perehdytään terveyden ja toimintakyvyn ulottuvuuksiin, liikuntataitojen oppimiseen ja fysioterapia-asiakkaan kohtaamiseen.

Opit myös tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa sekä fysioterapeutin ammatin kannalta keskeisten kehon peruselintoimintojen perusteet. Harjaannut toimintakyvyn arvioinnissa ja fysioterapia-asiakkaan ohjaamisessa. Kielitaitosi ja viestintäosaamisesi vahvistuvat myös ensimmäisen vuoden aikana.

Toisen vuoden aikana perehdyt monipuolisesti erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden riskitekijöihin, syntymekanismeihin ja vaikutuksiin terveyteen ja toimintakykyyn.

Opit fysioterapian menetelmien käyttämistä eri kohderyhmien kanssa ja kehityt fysioterapia-asiakkaan ohjaamisessa sekä kliinisessä päättelyssä. Opit tunnistamaan fysioterapia-asiakkaan kuntoutumisen prosessiin vaikuttavia yksilöllisiä ja elämänkulkuun liittyviä tekijöitä ja ymmärrät suomalaisen sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalvelujärjestelmän. Opit käyttämään fysioterapiaprosessin eri vaiheissa fysioterapeuttisen tutkimisen, arvioinnin ja vaikuttamisen keinoja työelämässä.

Kolmannen vuoden aikana sovellat fysioterapiamenetelmien käyttöä erilaisissa asiakastilanteissa. Vahvistat työelämässä tarvittavaa osaamistasi urasuunnitteluasi tukevilla täydentävillä opinnoilla. Kehityt asiakkaan osallisuuden ja toimijuuden tukemisessa kuntoutumisen prosessin eri vaiheissa moniammatillista yhteistyötä hyödyntäen. Käynnistät opinnäytetyön.

Viimeisen lukukauden aikana vahvistat asiantuntijuuttasi viimeisellä työelämäharjoittelulla ja opinnäytetyölläsi.

Jokaiseen lukukauteen sisältyy ohjattua käytännönläheistä harjoittelua, joka aluksi toteutuu oman kampuksen oppimisympäristöissä ja oppimisprojekteissa. Opintojen edetessä harjoittelu siirtyvät yhä enemmän työelämään.

Työelämäharjoittelupaikat sijaitsevat eri puolilla Suomea, erilaisissa terveysalan ja kuntoutuksen toimintaympäristöissä, joten saat monipuolisen kuvan fysioterapeutin työstä.

Fysioterapian ydinosaamisen opinnot (165 op) koostuvat 1575 opintopisteen laajuisista kokonaisuuksista, jotka ovat
• Yhteiset opinnot (30 op)
• Ammattiopinnot (45 op)
o Kehon rakenne ja toiminta (10 op)
o Terveys ja toimintakyky (10 op)
o Liikuntataitojen opettaminen ja ohjaaminen (10 op)
o Asiakaslähtöinen moniammatillinen kuntoutus (15 op)
• Opinnäytetyö (15 op)
• Harjoittelu (75 op)

Täydentävän osaamisen opinnoissa (45 op) voit syventää ja laajentaa ammatillista osaamistasi opinto- ja urasuunnitelmasi mukaisesti. Opintoja voit valita myös muiden koulutusten ja ammattikorkeakoulujen tarjonnasta.


Täydentävä osaaminen Xamkissa

Täydentävä osaaminen tarkoittaa opiskelijan valinnaisia opintoja. Täydentävän osaamisen avulla voit syventää tai laajentaa koulutuksen ydinosaamista ja profiloida omaa osaamistasi. Ammatillisten vapaasti valittavien opintojen avulla voit räätälöidä itsellesi yksittäisistä opintojaksoista tai opintokokonaisuuksista henkilökohtaisen opinto- ja urasuunnitelmasi mukaisen kokonaisuuden. Täydentävän osaamisen tarjonta sisältää kaikille koulutuksille yhteisiä monialaisia verkossa suoritettavia opintokokonaisuuksia, koulutusalan yhteisiä opintokokonaisuuksia sekä yksittäiselle koulutukselle soveltuvia opintokokonaisuuksia.

Muut vapaasti valittavat opinnot kuuluvat täydentävään osaamiseen ja ovat opiskelijan vapaasti valitsemia korkeakoulutasoisia opintojaksoja. Muita vapaasti valittavia opintoja voit valita tutkintoon enintään 15 op. Täydentävän osaamisen opintokokonaisuuksia tai opintojaksoja voit soveltuvin osin suorittaa myös muiden korkeakoulujen tarjonnasta. Täydentävän osaamisen laajuus on koulutuksen ydinopintojen laajuudesta riippuen 45–120 opintopistettä 210 opintopisteen tutkinnossa ja 60–120 opintopistettä 240 opintopisteen tutkinnossa.

Opintojen toteutus

Xamkissa fysioterapeutiksi voi opiskella Savonlinnan kampuksella päivä- ja monimuoto-opintoina. Molempien kesto on noin 3,5 vuotta.

Päivä- ja monimuoto-opinnot eroavat toisistaan siten, että lähiopetus jakautuu päiväopinnoissa maanantain ja perjantain välille, kun monimuoto-opinnoissa sitä on pääsääntöisesti viikoittain kahtena arkipäivänä viikossa maanataisin ja tiistaisin. Monimuoto-opinnoissa itsenäisen opiskelun määrä on suurempi kuin päiväopinnoissa.

Molemmissa toteutustavoissa vaihtelevat erilaiset oppimistavat ja ympäristöt lähiopetuksesta itsenäisesti tehtäviin oppimistehtäviin ja tentteihin, ryhmätyöskentelyyn, verkko-opintoihin, työelämän projekteihin ja hankkeisiin sekä käytännön harjoittelussa tapahtuvaan oppimiseen.

Kahden ensimmäisen vuoden aikana opintoja suoritetaan sekä päivä- että monimuotototeutuksessa pääosin Savonlinnan kampuksella, ja sen jälkeen opinnot painottuvat työelämäharjoitteluihin ja täydentävän osaamisen opintoihin. Täydentävän osaamisen opintoja on osin mahdollista tehdä omien valintojen mukaan myös verkkototeutuksina.

Opintoihin sisältyy 75 opintopistettä harjoittelua, josta 30 opintopistettä suoritetaan Savonlinnan kampuksella erilaisissa käytännön tilanteissa. Koulun ulkopuolella tapahtuvaa työelämäharjoittelua opinnoista on 45 opintopistettä, ja se toteutetaan yhtenä 3 viikon jaksona 3. lukukaudella sekä neljänä 6 viikon jaksona 4.–7. lukukausilla. Työelämäharjoitteluja voit suorittaa myös omalla kotipaikkakunnallasi.


Opiskele joustavasti 

Opintojesi alussa kanssasi tehdään henkilökohtainen opinto- ja urasuunnitelma (HOPS), jonka avulla sinua tuetaan muun muassa opintoihisi, harjoitteluusi, opinnäytetyöhösi ja kansainvälisyyteen liittyvissä valinnoissasi. Tavoitteena on, että voit suunnitella opintosi mahdollisimman hyvin elämäntilanteesi mukaan. 

Opiskelutapoja on useita:  
· luento-opetus 
· itsenäiset oppimistehtävät 
· tiimityöskentely 
· verkko-opiskelu 
· projektit yritysten ja yhteisöjen kanssa  
· Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hankkeet 
· tentit 
· käytännön harjoittelu.

Voit opinnoissasi yhdistellä joustavasti eri toteutustapoja, jotka sopivat sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Uramahdollisuudet

Fysioterapeutit työskentelevät itsenäisinä ammatinharjoittajina, yrittäjinä tai asiantuntija-, koulutus- ja projektitehtävissä esimerkiksi sairaaloissa, terveyskeskuksissa, kuntoutuslaitoksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, työterveyshuollossa, liikunta- ja vammaisjärjestöissä, sosiaalitoimen palvelutaloissa ja päiväkodeissa sekä koulu- ja liikuntatoimessa.

Fysioterapeutti arvioi työssään asiakkaan liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Tavallisimpia arviointimenetelmiä ovat haastattelu, havainnointi, manuaalinen tutkiminen, lomakekyselyt sekä erilaiset testaukset ja mittaukset.

Fysioterapeuttisen tutkimuksen perusteella laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa fysioterapian toteutussuunnitelma ja vaikutusten arviointisuunnitelma. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia, apuvälinepalvelut ja toimintaympäristön suunnittelu ja ergonomia.

Fysioterapeutti tekee yhteistyötä monien terveysalan ammattilaisten kanssa. Työ on yleensä päivätyötä. Työssä tarvittavia taitoja ovat
• fysioterapeuttinen tutkimis- ja arviointiosaaminen
• fysioterapeuttinen ohjaus- ja neuvontaosaaminen
• fysioterapeuttinen terapiaosaaminen
• yrittäjyysosaaminen
• fysioterapian kehittämis- ja teknologiaosaaminen.

Kehittyäkseen ammatissaan fysioterapeutit seuraavat uusimpia tutkimuksia ja hankkivat täydennyskoulutusta.

Olisiko sinun unelmatyöpaikkasi esimerkiksi
• sairaalassa
• terveyskeskuksessa
• kuntoutumiskeskuksessa
• omassa fysioterapiayrityksessä
• työterveyshuollossa
• tutkimus- tai hoitolaitoksessa
• asiantuntijatehtävissä
• urheilu- tai muussa järjestössä?

Fysioterapeutin ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suoritettuasi haet ammattioikeudet Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

TKI ja työelämäyhteistyö

Fysioterapian opinnossa opiskelijat ovat mukana tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa (TKI). Osana opintoja voit eri tavoin osallistua työelämää kehittävien hankkeiden tapahtumiin ja toimintamuotoihin.

Opit tunnistamaan tutkimus- ja kehittämistoiminnan merkityksen ja mahdollisuudet työelämän jatkuvaan kehittämiseen. Opit myös suunnittelemaan ja toteuttamaan innovatiivisia ratkaisuja työelämän kehittämiseksi.

Xamk toteuttaa tutkimus- ja kehittämishankkeita, joiden avulla voidaan kehittää uusia tuotteita ja palveluja alueen väestön hyvinvoinnin edistämiseksi. Opinnäytetyöt liittyvät alueellisiin kehittämishankkeisiin tai muulla tavoin vastaavat työelämän tarpeisiin.

Koulutuksen oppimisympäristöt

Fysioterapeuttikoulutuksessa opiskelet monipuolisesti erilaisissa oppimisympäristöissä. Opiskelu tapahtuu usein pienryhmissä, joissa samalla opit fysioterapeutin työssä tarvittavia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsesi johtamista ja vastuullisuutta.

Kampuksella opiskelet erilaisissa projekteissa, sairaala- ja kotisimulaatioympäristöissä sekä toimintakykylaboratorioissa todellisia työelämäntilanteita mallintaen. Osan opinnoista voit suorittaa monialaisissa pienryhmissä työskennellen.

Verkko-oppimisympäristöt ovat osa fysioterapian opiskelua. Fysioterapeutin käytännön osaamista opit harjoittelujaksoilla kuntoutusalan työympäristöissä, esimerkiksi sairaaloissa, terveyskeskuksissa, yrityksissä tai kuntoutumiskeskuksissa. Voit itse osallistua harjoittelupaikkojen valintaan. Työelämäharjoittelun voit suorittaa myös kotipaikkakunnallasi ja osan harjoittelusta voit tehdä myös ulkomailla kansainvälisenä vaihto-opiskelijana.

Monenlaiset tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohankkeet (TKI) tarjoavat sinulle mahdollisuuksia yhdistää opintojasi ja työelämän tarjoamia tehtäviä.

Fysioterapeuttikoulutus, päivätoteutus
Tunnus
(FTSA25KP)
Fysioterapeuttikoulutus, päivätoteutus
Tunnus
(FTSA24KP)
Fysioterapeuttikoulutus, päivätoteutus
Tunnus
(FTSA23KP)
Fysioterapeuttikoulutus, päivätoteutus
Tunnus
(FTSA22KP)
Fysioterapeuttikoulutus, päivätoteutus
Tunnus
(FTSA21KP)

Ajoitus 04.09.2023 - 08.12.2023 Toteutuksen tunnus KY00DS47-3206 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS47-3271 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 04.09.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus KY00DS46-3142 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS46-3236 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU79-3008 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 08.09.2023 - 14.01.2024 Toteutuksen tunnus AV00EF93-3004 Ryhmät AVSAFT23SPOM
Ajoitus 17.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU79-3009 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FJ00DW20-3003 Ryhmät FTSA20SM FTSA21KP FTSA21SM
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DW20-3004 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 08.01.2024 - 30.04.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DK78-3003 Ryhmät JTSA21SM FTSA22KP FTSA21SM JTSA22SM
Ajoitus 04.09.2023 - 12.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU80-3008 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 20.10.2023 - 09.02.2024 Toteutuksen tunnus AV00EF94-3004 Ryhmät AVSAFT23SPOM
Ajoitus 22.01.2024 - 17.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU80-3009 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 30.08.2023 - 13.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU82-3006 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 15.01.2024 - 10.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU82-3009 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 01.08.2023 - 21.11.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU86-3005 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 07.03.2024 - 02.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU86-3008 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU89-3004 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 23.01.2024 - 19.03.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU89-3007 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00EE06-3011 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00EE06-3012
Ajoitus 28.08.2023 - 20.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU83-3005 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 08.01.2024 - 20.04.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU83-3008 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 05.09.2023 - 08.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU78-3008 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 16.01.2024 - 21.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU78-3009 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 04.09.2023 - 05.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU81-3006 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU81-3009 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 04.09.2023 - 15.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU92-3003 Ryhmät FTSA21KP
Ajoitus 08.01.2024 - 17.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU92-3005 Ryhmät FTSA21SM
Ajoitus 05.09.2023 - 20.11.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU84-3005 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 29.01.2024 - 10.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU84-3008 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus HY00ED65-3009 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus HY00ED65-3010 Ryhmät FTSA23KP JTSA22SM
Ajoitus 05.09.2023 - 08.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DW24-3003 Ryhmät FTSA21KP FTSA21SM
Ajoitus 04.09.2023 - 01.12.2023 Toteutuksen tunnus FJ00DK76-3005 Ryhmät JTSA21SM FTSA21KP FTSA21SM
Ajoitus 08.01.2024 - 20.05.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DK76-3006 Ryhmät JTSA21SM FTSA22KP FTSA22SM JTSA22SM
Ajoitus 15.01.2024 - 03.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DW21-3004 Ryhmät FTSA22KP FTSA21SM
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00DP09-3007 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 09.01.2024 - 25.09.2024 Toteutuksen tunnus AV00EG55-3004 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 28.08.2023 - 31.12.2026 Toteutuksen tunnus KY00DS63-3277 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 01.01.2024 - 31.05.2027 Toteutuksen tunnus KY00DS63-3344 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00EG21-3005 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00DO20-3006 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus MO00DS35-3005 Ryhmät FTSA21KP
Ajoitus 29.01.2024 - 24.05.2024 Toteutuksen tunnus MO00DS35-3006 Ryhmät JTSA21SM FTSA21SM
Ajoitus 05.09.2023 - 20.11.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU85-3005 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 09.01.2024 - 14.03.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU85-3008 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 11.09.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FJ00DW18-3006 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DW18-3009 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00DO21-3006 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DW23-3003 Ryhmät FTSA22KP FTSA21SM
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU88-3004 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU88-3007 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus MO00DS25-3163 Ryhmät FTSA21SM
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus MO00DS25-3227 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 27.11.2023 - 17.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU87-3006 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 03.04.2024 - 02.06.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU87-3007 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU90-3005 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 18.03.2024 - 26.05.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU90-3006 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU91-3003 Ryhmät FTSA21SM
Ajoitus 29.01.2024 - 21.04.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU91-3005 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU93-3003 Ryhmät FTSA21KP
Ajoitus 08.01.2024 - 24.03.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU93-3004 Ryhmät FTSA21SM
Ajoitus 01.08.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus FT00DU94-3002 Ryhmät FTSA20SM
Ajoitus 08.01.2024 - 18.02.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU94-3003 Ryhmät FTSA21KP
Ajoitus 09.01.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00DM38-3006 Ryhmät VV2024-2025 VV2023-2024
Ajoitus 04.09.2023 - 15.12.2023 Toteutuksen tunnus FJ00DW19-3004 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 01.02.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DK70-3005 Ryhmät JTSA22SM
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DW19-3007 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 11.09.2023 - 30.12.2023 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3231 Ryhmät AVKTSO23SPOV IBKV23SP AVSAFT23SPOM VV2023-2024
Ajoitus 04.09.2023 - 31.12.2023 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3272 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 08.01.2024 - 31.05.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3343 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 11.09.2023 - 30.12.2023 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3361 Ryhmät AVKTSO23SPOV IBKV23SP VV2023-2024
Ajoitus 11.09.2023 - 30.12.2023 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3362 Ryhmät AVKTSO23SPOV IBKV23SP VV2023-2024
Ajoitus 04.09.2023 - 15.12.2023 Toteutuksen tunnus MO00DO99-3014 Ryhmät FTSA21KP
Ajoitus 08.01.2024 - 24.05.2024 Toteutuksen tunnus MO00DO99-3017 Ryhmät JTSA21SM FTSA21SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS47-3269 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS46-3237 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 02.09.2024 - 13.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU79-3010 Ryhmät FTSA24SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DW20-3005 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 09.09.2024 - 17.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU80-3010 Ryhmät FTSA24SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU82-3008 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU86-3007 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 29.08.2024 - 01.11.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU89-3006 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 02.09.2024 - 13.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DW22-3004 Ryhmät FTSA22KP FTSA22SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU83-3007 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 02.09.2024 - 10.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU78-3010 Ryhmät FTSA24SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU81-3008 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU92-3004 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 02.09.2024 - 18.11.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU84-3007 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 02.09.2024 - 08.12.2024 Toteutuksen tunnus HY00ED65-3012 Ryhmät FTSA23SM JTSA23KVM
Ajoitus 02.09.2024 - 02.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DW24-3004 Ryhmät FTSA22KP FTSA22SM
Ajoitus 02.09.2024 - 08.12.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DK76-3007 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 06.08.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus AV00EG55-3005
Ajoitus 26.08.2024 - 31.12.2027 Toteutuksen tunnus KY00DS63-3343 Ryhmät FTSA24SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus MO00DS35-3007 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 02.09.2024 - 09.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU85-3007 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DK68-3010 Ryhmät JTSA24KM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DW18-3008 Ryhmät FTSA24KP
Ajoitus 26.08.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU88-3006 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus MO00DS25-3226 Ryhmät FTSA22SM JTSA22SM
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU87-3008 Ryhmät FTSA23SM
Ajoitus 02.09.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU90-3007 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 02.09.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU91-3006 Ryhmät FTSA22SM
Ajoitus 02.09.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU93-3005 Ryhmät FTSA22KP
Ajoitus 01.08.2024 - 31.12.2024 Toteutuksen tunnus FT00DU94-3004 Ryhmät FTSA21SM
Ajoitus 02.09.2024 - 18.12.2024 Toteutuksen tunnus FJ00DW19-3006 Ryhmät FTSA23KP
Ajoitus 02.09.2024 - 20.12.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3347 Ryhmät FTSA24SM
Ajoitus 09.09.2024 - 13.12.2024 Toteutuksen tunnus KY00DS51-3357 Ryhmät VV2024-2025 AVSAFT24SPOM AVKTLL24SPOV
Ajoitus 02.09.2024 - 08.12.2024 Toteutuksen tunnus MO00DO99-3018 Ryhmät FTSA22KP