Skip to main content

Bachelor’s thesis: Brainstorming and planning (5 cr)

Code: OP00AA43-3081

General information


Enrollment
15.08.2019 - 30.08.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.08.2019 - 29.05.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
1 cr
Virtual portion
4 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
(Department of Sports and Rehabilitation)
Campus
Savonlinna Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Physiotherapy
Teachers
Anne Henttonen
Helka Sarén
Merja Reunanen
Anne Henttonen
Pia Kraft-Oksala
Suvi Lamberg
Elina Päykkönen
Teacher in charge
Merja Reunanen
Groups
FTSA17KP
Physiotherapy, full-time studies
Course
OP00AA43
No reservations found for realization OP00AA43-3081!

Objective

You are able to draw up a feasible thesis plan.

Content

How do you define the idea of your thesis?
How do you choose appropriate methods and conceptual framework for your research and development task?
How do you draw up a plan for your thesis?

Course material

Studentista löytyvät kaikkia Xamkin opiskelijoita koskevat ohjeet Opinnäytetyö-sivulta.
Moodlessa on tämän koulutusyksikön opiskelijoille alusta, joka ohjaa opinnäytetyön eri vaiheissa etenemistä.
Moodle-alusta löytyy otsikolla: Opinnäytetyö – Kuntoutus- ja terveysalan koulutusyksikkö.

Study forms and methods

Työviikkopohjainen oppimisväylä:
Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu on opiskelijan itsenäistä työtä, johon on tärkeä laatia huolellinen suunnitelma ja aikataulutus. Opinnäytetyön käynnistämiseksi opiskelijan tulee osallistua opinnäytetyön infoon, joka toteutuu lähiopiskeluna Terveysalan tutkimus ja kehittäminen-opintojakson yhteydessä. Ideointivaiheessa tehdään ideapaperi, joka esitellään opinnäytetyön koordinaattorille. Sen jälkeen opinnäytetyölle sovitaan ohjaavat opettajat ja opponentit, jotka ohjaavat ja tukevat idean työstämistä. Kun ideapaperi on hyväksytty, opiskelija tekee sopimuksen toimeksiantajan kanssa ja laatii suunnitelman. Suunnitelman työstämiseen tulee hakea ohjausta ohjaavilta opettajilta, toimeksiantajan edustajalta työelämästä, opponenteilta ja kampuksen muilta asiantuntijoilta kampuksen työpajoissa. Toisen opinnäytetyön opponointi ja seminaareihin osallistuminen sisältyvät prosessiin.
Opinnäytetyön suunnitelman kirjoittamisen, hyväksymisen ja seminaarissa esittämisen jälkeen haetaan luvat opinnäytetyön toteuttamiselle.

Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu on opiskelijan itsenäistä työtä, johon on tärkeä laatia huolellinen suunnitelma ja aikataulutus. Opinnäytetyön voi integroida työhön, sillä pääosa opinnäytetyön tekemisestä on itsenäistä työskentelyä. Opiskelijan on kuitenkin osallistuttava opinnäytetyön infoon, joka toteutuu lähiopiskeluna Terveysalan tutkimus ja kehittäminen-opintojakson yhteydessä. Ideointivaiheessa tehdään ideapaperi, joka esitellään opinnäytetyön koordinaattorille. Sen jälkeen opinnäytetyölle sovitaan ohjaavat opettajat ja opponentit, jotka ohjaavat ja tukevat idean työstämistä. Kun ideapaperi on hyväksytty, opiskelija tekee sopimuksen toimeksiantajan kanssa ja laatii suunnitelman. Suunnitelman työstämiseen tukee hakea ohjausta ohjaavilta opettajilta, toimeksiantajan edustajalta työelämästä, opponenteilta ja kampuksen muilta asiantuntijoilta kampuksen työpajoissa.Toisen opinnäytetyön opponointi ja seminaareihin osallistuminen sisältyvät prosessiin. Opinnäytetyön suunnitelman kirjoittamisen, hyväksymisen ja seminaarissa esittämisen jälkeen haetaan luvat opinnäytetyön toteuttamiselle.

Työhön integroitu oppimisväylä:
Opinnäytetyön ideointi ja suunnittelu on opiskelijan itsenäistä työtä, johon on tärkeä laatia huolellinen suunnitelma ja aikataulutus. Opinnäytetyön nopeuttamiseksi opiskelija voi osallistua opinnäytetyön infoon, joka toteutuu lähiopiskeluna Terveysalan tutkimus ja kehittäminen-opintojakson yhteydessä, jo edellisellä lukukaudella vanhemman opiskelijaryhmän ohjelman mukaan. Ideointivaiheessa tehdään ideapaperi, joka esitellään opinnäytetyön koordinaattorille. Sen jälkeen opinnäytetyölle sovitaan ohjaavat opettajat ja opponentit, jotka ohjaavat ja tukevat idean työstämistä, Kun ideapaperi on hyväksytty, opiskelija tekee sopimuksen toimeksiantajan kanssa ja laatii suunnitelman. Suunnitelman työstämiseen tulee hakea ohjausta ohjaavilta opettajilta, toimeksiantajan edustajalta työelämästä, opponenteilta ja kampuksen muilta asiantuntijoilta kampuksen työpajoissa.Toisen opinnäytetyön opponointi ja seminaareihin osallistuminen sisältyvät prosessiin.
Opinnäytetyön suunnitelman kirjoittamisen, hyväksymisen ja seminaarissa esittämisen jälkeen haetaan luvat opinnäytetyön toteuttamiselle.

International cooperation

Opinnäytetyö voi liittyä kansainväliseen hankkeeseen. Vähintään opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiä, aiheeseen liittyviä tutkimuksia ja muuta kirjallisuutta.

Student workload

5 op = 135h opiskelijan työtä.

Evaluation scale

Approved/Failed

Assessment methods and criteria

Ideapaperin ja opinnäytetyösuunnitelman arviointikriteereinä ovat Studentista löytyvät Xamkin amk-tutkinnoissa käytettävät Opinnäytetyön arviointikriteerit.

Go back to top of page