Data analysing 4 (5 cr)
Code: DA00DG99-3001
General information
- Enrollment
-
15.08.2020 - 04.09.2020
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
31.08.2020 - 31.12.2020
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 3 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Liiketalouden koulutusyksikkö, Kouvola (vanhennettu)
- Campus
- Kouvola Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Data Analytics
Objective
You can use open data and big data.
You can apply robotics and artificial intelligence in business.
You know futurology methods and their applications.
You can carry out a large project using many methods.
Content
How to use open data and big data in business?
How can robotics and AI help and boost business?
How can you predict future and be prepared for it?
How to carry out a large project using many different methods?
Course material
Opintojakson sivut Learnissa Datan hankinta ja data-analyysi 4 (avain dataanalyysi, osoite https://learn.xamk.fi/course/view.php?id=301 2)
Student workload
Opintojaksolla teoriaopetusta ja ohjausta, joka lähiopetusta 3h/viikko.
Lisäksi tehdään tilausprojekti, jossa ohjaustapaamisia ja opiskelijoiden itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä.
Course part description
Opintojakso jakautuu teoriaan ja tilausprojektiin
Teoria: tekoäly ja robotiikka, tilastolliset menetelmät ja tulevaisuustutkimus
Tilausprojektissa suunnitellaan, toteutetaan ja raportoidaan yritys- tai TKI-tilaustutkimus. Tilausprojekti tehdään pienessä opiskelijaryhmässä ja ryhmää ohjaa joku opintojakson opettajista.
Evaluation scale
1-5
Assessment methods and criteria
Teoria 50% arvosanasta ja tilausprojekti 50%
50%=1 ; 60%=2 ; 70%=3 ; 80%=4 ; 90%=5
Qualifications
the courses of Data acquisition 1, Data analysis 1, Visualisation and communication 1.
the courses of Data acquisition 2, Data analysis 2, Visualisation and communication 2.
the courses of Data acquisition 3, Data analysis 3, Visualisation and communication 3.