Skip to main content

Production and management of conference services (5 cr)

Code: MR00AF26-3004

General information


Enrollment
08.11.2021 - 21.11.2021
Registration for the implementation has ended.
Timing
10.01.2022 - 30.04.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
3 cr
Virtual portion
2 cr
RDI portion
2 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Department of Tourism, Hospitality Management and Youth Work
Campus
Mikkeli Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Sirpa Sahinjoki
Teacher in charge
Sirpa Sahinjoki
Groups
MRKT19SV
Tourism and service business, online studies
Course
MR00AF26
No reservations found for realization MR00AF26-3004!

Objective

You can use professional terminology related to various conference and event services. You can organize meetings and you can draw up plans and budgets for meeting services. You are able to search for necessary information and partners as well as utilize networks. You can use the information and technology needed in meetings and event services. You can work as a team member in service teams.

Content

What are the main professional concepts in conference and event services? What are the key principles of organizing different kinds of meetings? How do you organize a meeting, plan services and a budget for a meeting? Where can you find necessary knowledge, partners and networks? How do you operate with the technology used in conferences and event services? How do you work as a member of a team?

Course material

Opettajan Learnissä oleva materiaali.

Study forms and methods

Osallistut työjärjestyksen mukaiseen lähi tai verkko-opetukseen ja ohjaukseen. Opiskelusi rytmittyvät lähiopetuksen, vierailuiden tai vierailijoiden aikataulujen/ mahdollisten toteuttavien kokouspalveluiden suunnittelun/toteutuksen ja itsenäisesti tehtävien oppimistehtävien mukaan.
Opintojakso toteutaan lähiopetuksena ja hybridimallilla.
Opintojaksolla paneudutaan kokouspalveluiden nykytilaan ja alan haasteisiin, kokouspalveluiden suunnitteluun ja operatiiviseen toimintaan ja johtamiseen.
Opintojakson suoritusvaatimuksena on osallistuminen lähitunneille ja vierailuihin/ mahdollisten kokouspalveuiden suunnitteluun ja toteutukseen. Mahdolliset kokouspalveluiden suunnittelut ja toteutukset selviävät opintojakson alkuun mennessä.


Opintoja nopeuttava oppimisväylä:
Jos työskentelet matkailu- ja ravitsemisalan yrityksessä, organisaatiossa tai korkeakoulun tarjoamassa projektissa, voit suorittaa opintojakson työpaikallasi / projektissa joko kokonaan tai osittain. Tällöin olet yhteydessä opintojakson alussa opintojakson opettajaan ja sovit työpaikallesi/projektille tehtävästä kehittämistehtävästä. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Osoitat osaamisesi osaamisen näyttönä, jonka laajuus määräytyy opintojakson oppimistavoitteiden mukaan.

Työhön integroitu oppimisväylä on mahdollinen, jos esim. työskentelet restonomin ammattialaan liittyvässä yrityksessä tai organisaatiossa tai ammattialaan liittyvissä työtehtävissä. Tällöin voit suorittaa opintojakson työpaikallasi/projektissa joko kokonaan tai osittain. Oppiminen edellyttää, että työssäsi perehdyt opintojaksolla käsiteltäviin teemoihin ja hallitset ne sekä teoriassa että käytännössä. Oppimistehtävien sisällöstä sinun tulee aina sopia opintojakson opettajan kanssa

RDI and work-related cooperation

Opintojaksoon ei sisälly harjoittelua.

Timing of exams and assignments

Tehtävät esitellään opintojakson alkaessa.

Student workload

Lähiopetusta/hybridiopetusta 28 h ja itsenäistä/ryhmätyöskentelyä 107h

Evaluation scale

1-5

Assessment criteria, good (3)

Students can: a) use professional terminology systematically. b) look for information in the key information sources of the field. c) identify interrelated tasks. d) cooperate with customers, users and target groups. e) use the key models, methods, software and techniques of the professional field. f) work as a goal-oriented team member.

Assessment methods and criteria

Opiskelija osaa a. käyttää johdonmukaisesti toimialaa kuvaavia käsitteitä b. etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä c. hahmottaa alan tehtäväkokonaisuuksia d. toimia asiakkaiden, käyttäjien ja kohderyhmien kanssa. f. toimia ryhmän jäsenenä tavoitteellisesti

Tarkempi arviointi käydään läpi opintojakson alkaessa.

Qualifications

No prerequisites

Go back to top of page