Siirry suoraan sisältöön

Syventävä harjoittelu (15 op)

Toteutuksen tunnus: MR00DU77-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
07.11.2022 - 18.11.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
09.01.2023 - 31.07.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
15 op
Lähiosuus
14 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Matkailu-, ravitsemis- ja nuorisoalan koulutusyksikkö
Toimipiste
Mikkelin kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus
Opettajat
Tiina Tuovinen
Ryhmät
MRMI22KV
Matkailu- ja palveluliiketoiminta, verkkototeutus
Opintojakso
MR00DU77
Toteutukselle MR00DU77-3007 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Osaat määritellä tarkoituksenmukaiset tavoitteet harjoittelulle oman ammatillisen kehittymisesi näkökulmasta.
Osaat työskennellä tutkivalla ja kehittävällä työotteella ja perehdyt esimies- tai asiantuntijatehtäviin tai yrittäjyyteen.
Osaat tunnistaa ja kuvata harjoittelupaikan johtamisen periaatteet ja menetelmät.
Osaat tunnistaa ja analysoida harjoittelupaikan vastuullisen liiketoiminnan osa-alueita ja osaa toimia vastuullisen liiketoiminnan periaatteiden mukaisesti.
Osaat asettaa jatkotavoitteita osaamisesi kehittämiselle urasuunnitelmasi mukaisesti.

Sisältö

Millaiset tavoitteet asetan harjoittelulle ammatillisen osaamiseni kehittymisen näkökulmasta?
Millaisia ovat harjoittelupaikan palvelu- ja tuotantoprosessit ja kuinka työskentelen niissä liikeidean mukaisesti työyhteisön jäsenenä osaavasti?
Miten toimin oman alani asiantuntijana työyhteisössäni tai yrittäjänä?
Miten ja millaista kehittämisosaamista tuon työyhteisöön?

Arviointi

Opiskelija osaa
käyttää asiantuntevasti ammattikäsitteitä eri tilanteissa
arvioida käyttämiään tietolähteitä kriittisesti
työskennellä tiimin jäsenenä asiantuntijatehtävissä työelämässä sekä huomata ja kuvata ammattialan ongelmia
arvioida toimintaa asiakas-, käyttäjä- ja kohderyhmätilanteissa
valita tarkoituksenmukaiset mallit, menetelmät, ohjelmistot ja tekniikat ja perustella valinnan
edistää tiimin tavoitteellista toimintaa
soveltaa kriittisesti oman alan eettisiä periaatteita eri tilanteissa

Opiskelijan työmäärä

400 h

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Esitietovaatimukset

Edellytetään restonomin ydinosaamistavoitteiden hallintaa

Siirry alkuun